Alina - ocena (1) Z chwilą pojawienia się w salonie Prive Beaty&Hair poczułam serdeczne... Alina Aga - opinia (1) Za każdym razem wychodzę z salonu zadowolona. Cięcie świetne, kolor dobrany... Aga Polecam Panią Mariolę :) (3) Moja pierwsza wizyta w Prive, ale na pewno nie ostatnia. Fryzjerka bardzo... Kasia
kasia - opinia (1) Pani Marta nieoceniona osoba, profesjonalistka, bardzo zaangażowana podczas... kasia Laura Hirsz - opinia (2) Najlepszy salon fryzjerski na pomorzu zdecydowanie polecam Laura Hirsz Popielarska - opinia (1) Pani Karolinia jest The BEST Bardzo uwaznie slucha, perfekcyjnie z olbrzymim... Popielarska Nie rozczarowałam się (1) Skorzystałam, a właściwie moje włosy skorzystały z umiejętności Pani Marioli.... Malgosia Kosmetyka (2) Pani Paula Kosmetyczka przemiła osoba, bardzo dobrze zna się na swojej pracy... Ewa Polecam Michała (2) Z wielką przyjemnością polecam Michała. Idealny doradca przy włosach... Martyna kolor i strzyżenie :))) (2) kolejna wizyta w salonie po dłuższej przerwie u p.Ani i znowu chce się żyć;))... katarzyna p. Ania - warto się do niej wybrać. (1) Z usług p. Ani korzystam już prawie dwa lata i za każdym razem wychodzę... Magdalena Polecam Kosmetolog Pani Beata (2) Zacznę od tego, że już wcześniej korzystałam z usług salonu Prive, i nie... Klientka Polecam Michała (1) Polecam Michała, uratował przed ślubem moje włosy, cudownie wyprowadził mi... Ania Michał najlepszy!!!!!!!!! (1) Do Michała poszłam już 3 raz i kolejny raz nie zawiodłam się. Utalentowany... margaret_mariah90 Zdecydowanie polecam!! (1) Polecam szczególnie panią Mariolę która się mną zajęła :)) Pierwszy raz od... klientka Polecam w 100% (2) Polecam serdecznie ten salon, a szczególnie Panią Olę, bardzo miła i... Sylwia Serdecznie polecam Panią Karolinę (2) Serdecznie polecam salon Prive, niezwykle profesjonalna obsługa w bardzo... Marianna POLECAM !!! (2) witam,jestem pod wrażeniem wykonywania usług fryzjerskich w Salonie... Graszka POLECAM MICHALA! (2) Witam, kilka tygodni temu bylam na farbowaniu u Pana Michala - serdecznie... K Peeling kawitacyjny :) (2) Byłam na peelingu kawitacyjnym - bardzo polecam, efekt widać od razu:).... Monika