Polecam Patrycje ;) (2) Z moich wlosow ktore mialy kilka kolorow zrobila piekny fiolet ktory tak... Alicja zadowolona i odmieniona (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Dokładność i zaangażowanie Michała... Justyna Pełen profesjonalizm! !!!! (2) Po wielu poszukiwaniach odpowiedniego salonu trafilam do Prive Club....i juz... Kaska
POLECAM PANIĄ ANIE !!!!!!!!!!!!!!! (2) Nie wyobrażam sobie bym mogla pójść do innego salonu a tym bardziej do innej... Klaudia mistrz Jakub (4) Polecam Pana Jakuba, przesympatyczny, inteligentny, o wysokiej kulturze... Ewa Pani Maja (1) prosba o informacje gdzie teraz pracuje Pani Maja. mm Polecam usługi salonu (2) W sobotę po raz pierwszy odwiedziłam salon PRIVE, będąc na weekend w... WIOLA Polecam! (2) Polecam Panią Maję. Korzystałam z jej usług kilkakrotnie i za każdym razem... Ewelina Polecam PRIVE! (2) Korzystam z usług PRIVE i będę korzystał. Jestem bardzo zadowolony. Pani Ania... Michał idealna fryzura! (2) Miałam dość długie włosy, postanowiłam je obciąć, tylko nie miałam na to... Natalia Odradzam pana Piotra... (1) Trafiłam tu z polecenia, ale niestety była to moja ostatnia wizyta...Moje... Katy Polecam (2) Polecam Panią Anie, jestem bardzo zadowolona z nowego kolorku :-D jeszcze nie... Samanta Polecam! (2) Bardzo polecam Piotra! W końcu spotkałam fryzjera, który dobrał mi fajną... Monika Polecam Panią Anie (2) gorąco polecam Panią Anie... rewelacyjne efekty "PO" ... konkretne spojrzenie... Małgorzata polecam (2) Kreatywność, profesjonalizm i pewność w działaniu do celu - tak bym opisała... Dżast Mistrz Piotr! POLECAM!!! (2) Pan Piotr, co tu dużo gadać... On sam nie czaruje rozmową- NIE MUSI!!!... Magda Polecam p. Piotra!! :) (2) Serdecznie polecam salon fryzjerski Prive. Przede wszystkim świetna,... Karolina Pan Piotr fryzjer (3) Jestem właśnie po wizycie w salonie Prive. Zachęcona wieloma komentarzami na... Agnieszka O rewelacja (2) Gorąco polecam przedłużanie włosów w salonie Prive - efekt rewelacyjny, jakoś... Izabella w końcu znalazłam profesjonalny salon! (2) Od kiedy pierwszy raz pojawiłam sie u Pani Marty, za każdym razem nie mogę... joanna