Polecam Panią Anię ;) (2) Dziś byłam na pierwszej wizycie w prive. Szczerze polecam. Miła obsługa,... Marta Polecam :-) (2) Polecam klub fryzjerski prive, Pani Marta slicznie rozjasniła moje ciemne... Ula Polecam MARTE !! (2) Kolejna wizyta u Marty, po której jestem bardzo zadowolona :)kolor piekny,... Mon
Polcecam (2) Byłam w tym tygodniu w salonie u p.Sylwii, jestem zadowolona z cięcia oraz... Gosia Polecam Anie (2) Do salonu trafilam przez przypadek. Mialam szczescie bo fryzura wyglada... zadowolona Polecam serdecznie Anię! ;) (2) Zniechęcona małymi, nieprofesjonalnymi zakładami w małym miasteczku... Joanna Pełne zadowolenie (2) Poszłam do salonu z polecenia mojej przyjaciółki i się nie zawiodłam. Moje... A. Polecam Pana Piotra! (2) Witam, Z czystym sumieniem moge polecic Pana Piotra, widac ze ma fachw reku,... Marta Polecam Pana Piotra (2) Polecam Pana Piotra ! Jako jeden z niewielu fryzjerów umie słuchać , w lot... Beata polecam :) (2) Osobiście nie mam zbyt często do czynienia z fryzjerami, dużo czasu zajęło mi... Agata PIOTR-NAJLEPSZY!!! (2) Gorąco Polecam Piotra z PRIVE , jeszcze żaden fryzjer nie doprowadził moich... Agnieszka Polecam Anię! (2) Już drugi raz byłam u pani Ani i znowu sie nie zawiodłam. Włosy układają sie... Ola Bardzo fajny salon. Zdecydowanie polecam! (2) Spoko klimat, smaczna kawka i sympatyczni fryzjerzy, którzy słuchają wizji... Eliza AGNIESZKA - opinia (2) POLECAM PANA PIOTRA-PEŁEN PROFESJONALIZM AGNIESZKA polecam Piotra (2) Polecam Piotra. Jestem jego stała klienta i jeszce nigdy sie niezawiodłam ani... Maria Ogromne rozczarowanie. Nigdy więcej. (2) Wcześniej chodziłam do Krzyśka, który był ok. Tym razem udałam się do Maji (... Weronika przeduzanie zageszczanie wlosow polecam (2) przedluzanie zageszczanie wlosow u Pana Piotra. Mialam bardzo slabe i... Anna Super!! (2) Zachęcona pozytywnymi opiniami o salonie oddałam się w ręce Marty i... Marta Szczególnie polecam zabieg keratynowy!!! (2) Klub fryzjerski prive to dla mnie bardzo szczególne miejsce, przy każdej... Monika Prostowanie Keratynowe Gdańsk (1) Szukałam informacji na temat prostowania keratynowego w Gdańsku min. tutaj a... Mariola