Polecam Usługi Pani Partycji!!! ! (2) Pani Patrycja rewelacyjnie robi sombre i dobrze dobiera kolory. Włosy mimo... Zadowolona klientka Polecam Panią ANIĘ! (2) Krótko i na temat - pierwsza wizyta w salonie, moje włosy trafiły w ręce... Małgosia Szczerze polecam (2) Jedyny zakład fryzjerski z którego wyszłam zadowolona.Polecam Panią Karolinę... Ania
Zecydowanie tak. (2) Pierwsze wrażenie - onieśmielenie - dużo pięknych kobiet w jednym miejscu.... Marcin Pani Patrycja Polecam !!!!!!!!!!!!! (2) Do salonu trafilam z polecenia , salon ladny troche malo kameralny jak dla... Beata Krzyżanowaska Spalone włosy (11) Do PRIVE chodziłam od jakiegoś czasu ale po ostatniej wizycie już więcej tam... zawiedziona Patrycja - mistrzyni ombre (2) Z calego serca polecam pania Patrycje- marzylam o pieknym ombre, ale efekt... Ula polecam! (2) Pani Ania zawsze poprawi samopoczucie - profesjonalne podejscie ale tez... kasia Nie ,nie i jeszcze raz nie. (1) Nie polecam. Do salonu poszłam przypadowo i rozczarowałam się. Mimo kawy i... Kasandra Polecam Dr. A.Szymczak - Powiekszanie Ust (2) Pani Dr. jest bardzo ostrożna , wysluchala jakiego efektu oczekuje a... Judyta Bardzo dobry salon, z małym "ale" (2) Jestem stałą klientką salonu, styliści bardzo profesjonalni, zawsze jestem z... klientka Polecam śmiało (2) Pełny profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam p. Kinge. Jestem bardzo... m Rewelacja (2) Polecam, Pania Ole Kosmetyczke...Dziewczyna z pasja do swojego zawodu,... E Strzyżenie Meskie (2) Od 3 lat regularnie chodze do prive na strzyżenie meskie. Czasami sie zdaża... Michał Pani Ania - przedluzanie wosow (2) Włosy mialam juz przedluzana przynajmniej w kilku dobry salonach , niestety... Dagmara Bywałam, już nie bywam (1) W przeciągu ostatnich 2 lat w tym salonie byłam 3 lub 4 razy. Najpierw ze... Joanna Czajkowska Jestem zawiedziona-moja pierwsza i ostatnia wizyta (2) Dosyc intensywnie szukalam odpowiedniego salonu w Gdansku, wczesniej... Karina Pani Ola seredecznie polecam (2) Zabieg peelingu kawitacyjnego, kwasu migdałowego ... efekty po pierwszych... pepetka Polecam Panią Ole (2) Ostatnio zapisałam się na zabieg peelingu kawitacyjnego do Pani Oli, jednak... Kasia Klientka - opinia (2) Rewelacja, jestem zachwycona podejściem do klienta i realizacja jego... Klientka