Rozczarowanie (2) Zachęcona opiniami zadzwoniłam we wtorek(10.09)aby umówić się na wizytę.Pan... ania super (2) to była moja pierwsza wizyta, wrażenia b. pozytywne, podziękowania dla p.Ady... kasia Krzysztof najlepszym fryzjerem w Trójmieście! (2) Krzysztof wie, jak wydobyć piękno kobiety! Polecam wszystkim Krysia
na 2 (2) Zachęcona wspaniałymi opinia o fryzjerach udałam się do salonu, po... Niezadowolona super !!!!!!!!!!! (2) Polecam każdemu kto kiedyś zawiódł się na usługach fryzjerskich i poszukuje... Martyna Polecam Panią Martę. (2) Polecam z całym sercem to miejsce. Chodzę do Pani Marty od kilku lat. Niczym... Rusałka Polecam Krzysztofa - EXTRA!!! (2) Serdecznie polecam ten klub fryzjerski. Jestem bardzo zadowolona z efektu... Iga klimatycznie i profesjonalnie (1) Kolejna udana wizyta w klubie Prive. Fantastyczna obsługa, profesjonalne... joanna super miejsce (1) Po raz kolejny wyszłam z PRIVE przedewszystkim z mega modna fryzura jak i... agnieszka Marta królowa & mistrz ! (2) Nie znam lepszego fryzjera w Trójmieście niż Marta, a byłam już w wielu.... Ewelina K. Pan Krzysztof (2) Od wielu lat chodze do Pana Krzysztofa , jeszce nigdy nie zdarzylo mi sie... Barbara Polecam Pana Piotra (2) Zachęcona opiniami na stronie salonu, postanowiłam go odwiedzić. Obsługa... Ania POLECAM PIOTRA : ) (2) Gorąco polecam Pana Piotra , kolor+ cięcie REWELACJA , koleżanki nie... AGNIESZKA PRIVE Club Fryzjerski (2) Najlepszy salon w trójmieście, ponieważ pracują tam doświadczone osoby, pełne... Ewelina SUPER! (2) Jeżeli znudziła Ci się Twoja fryzura, nie masz pomysłu na siebie lub masz go... GOSIA Mistrzostwo (2) PRIVÉ Club Fryzjerski i p.Krzysztof to podstawa mojego dobrego samopoczucia.... Lidia Najlepszy salon w całym województwie! (2) Chciałbym serdecznie zachęcić do skorzystania z usług PRIVE. Jestem... Marcin Ewa - opinia (2) Dołączam do grona zadowolonych klientek :-))) Osobiście polecam Pana Piotra.... Ewa Najlepsza fryzjerka- MARTA (2) Jesli ktos szuka fryzjera, który słucha życzeń klienta- to właśnie Marta. Nie... Aga RE-WE-LA-CJA (2) Dizajnesko, nowocześnie, mistrzowie w swoim fachu. BARDZO POLECAM Rebecca Gardo