Najlepszy salon :) (1) I najlepsza fryzjerka - czyli Marta :) Już nie pamiętam od jak dawna dba o... Malwina Super! (1) Marta robi super rzeczy z włosami - chodzę do niej od kilku lat. Nowy salon... Z. Polecam! (1) Od lat nie znalazłem lepszego fryzjera niż Marta i od lat lepszego fryzjera... obserwator
Karolingio (1) Atmosferka w salonie super, styliści bardzo kreatywni ! .. Wyszedłem z salonu... Karolingio akvi - opinia (1) marta ma magiczne ręce, które potrafia wszystko w fryzjerstwie a do tego... akvi Polecam ! (5) Dogodna lokalizacja ,przyjazny wystrój , miła atmosfera i pani Marta,która od... Irena ADELAIDA (1) Ada to sprytny lisek, który wie jak dobrze ściąć męską głowę! Będę wracał i... JL profesjonalizm i miła atmosfera (1) U Krzysia czeszę sie od lat i gdziekolwiek by nie pracował warto się do niego... zadowolona klientka Mega POzytyw (1) Wspaniała, obsługa, zrozumienie klienta, fachowe podejście, uprzejmość... Tomek Naprawdę polecam ! (1) Krótko - Fryzura wspaniała. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak podobały mi się... Aga Ada= świetne cięcie! (1) Pani Ada obcina włosy w taki sposób, że same się potem układają! Zdarzało mi... Nenufar Martucha (1) Do Marty chodzę już bardzo długo i zawsze zaskakuje pomysłami. Idąc do Marty... Marta Prądzińska Profesjonalnie i miło:) (1) Do Marty trafiłam za sprawą znajomej i dzięki jej za to:) Od ponad 3 lat... K ile to już lat ???! (1) Nie pamiętam kiedy trafiłam pierwszy raz pod nożyczki Marty... tzn.było to... KaP Polecam! (1) Marta jest świetną fryzjerką. Potrafi świetnie doradzić jeżeli chodzi o dobór... Martyna POLECAM! (1) Najlepszy salon w trójmieście, profesjonalna i miła obsługa! Marta to świetna... Weronika Super!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego salonu fryzjerskiego. Profesjonalna obsługa,... Anna W. Polecam! (1) Z Martą znamy się nie od dziś... wie najlepiej czego trzeba moim włosom!... Pat Jedyny taki... (1) Od czasu kiedy zacząłem chodzić do Marty (jeszcze w Trendy) nie przeszło mi... StefOne Ten salon jest super (1) Od lat obcinam się u Marty i jestem bardzo zadowolona! Goraco polecam... Anna