Nie znam lepszego salonu w pomorskim (2) Salon PRIVE to niebo dla tych,którzy cenią sobie wysoką jakość... Michał M. Super fryzjer! (2) Polecam salon ze wzgledu na wysoki profesjonalizm pracowników. Wprawdzie ceny... Irena Niesamowicie zadowolona ja!!!!!!! (2) Wszystko na tak! Przez całe moje 30 lat nie sądziłam, że moje włosy są do... Ania L.
Jak najbardziej na tak - Ada. (2) Testowałam różnych fryzjerów z mniejszym bądź większym zadowoleniem. Dopiero... Katarzyna Rewelacja! (2) Umówiłam się do Pani Marty po przeczytaniu wielu dobrych komentarzy na jej... Dominika Bardzo polecam (2) Kolor i strzyżenie - zawsze u Marty :) Do tego salon ma dogodną lokalizację i... dorota Super! (2) Z przyjemnoscia polecam rewelacyjny serwis, szczegolne pozdrowienia dla Ady!... Pawel Polecam:) (2) Po dzisiejszej wizycie w salonie wiem, że znalazłam to czego bardzo długo... Milena Ada - polecam :) (2) Do Ady trafiłam po bardzo nieudanym farbowaniu u innego fryzjera... Ola Polecam, rewelacja (2) Bardzo polecam Panią Martę, jest rewalacyjną fryzjerką. Dodatkowo świetnie... Hania POLECAM ADĘ (3) Do PRIVE trafiłam zachęcona pozytywnymi opiniami na forum. Zaryzykowałam i... Dorota Dla Kręconowłosych! (2) Znalezienie fryzjera, który potrafi ujarzmić, ściąć i wymodelować włosy... Alicja K Rewelacja!!! (2) Jak zwykle wyszłam zadowolona po ścięciu włosów przez profesjonalistkę -... Paula Bardzo zadowolona z Marty! (2) Po mojej 'przygodzie' z naturalną koloryzacją (henna khadi) moje... Natalia ODRADZAM ADE !!!!!!!!!!! (6) (...) trafiłam na Adę całkiem przypadkowo byłam umówiona na wizytę strzyżenia... :(((((((( Pani Marta (1) Ja już dlugi czas jestem klientka Pani Marty i jestem bardzo zadowolona:) Juz... Ewa Polecam Piotra! (2) Właśnie wróciłem z Prive, byłem po raz pierwszy, bo wcześniej strzygłem się w... nowy stały klient Polecam! (1) Juz dawno moje włosy nie były tak dopieszczone! Kolor- jakaś delikatna farba... Paula kasia - opinia (1) Jeśli strzyzenie, to tylko u Pana Piotra. Pełen profesjonalizm, i wszystko to... kasia Najlepsza, i tyle (-; (1) To już prawie 6 lat od kiedy odwiedzam Martę przynajmniej raz w miesiącu.... jasiek