ODRADZAM ADE !!!!!!!!!!!

(...) trafiłam na Adę całkiem przypadkowo byłam umówiona na wizytę strzyżenia " zostałam namówiona na "OMBRE" i tutaj koszmar po 1 włosy odcięta jak od linijki kolorami ciemny brąz od góry , końce RUDE 2 wysuszone na maxa , nie wiem jakie środki zostały użyte , Ogólnie klimat fajny widać , że dużo pracy w salonie ale Adę odradzam , nie wiem jak jest u innych ja trafiłam do Niej , nie wspomnę , że za tą usługe zostałam policzona 250 zł ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: ODRADZAM ADE !!!!!!!!!!!

Ja za to ze swojej strony, polecam Adę - chodzę do niej bez przerwy już od ponad pół roku i nigdy, ale to przenigdy nie wyszedłem niezadowolony.

Więc jak będziecie się państwo kierować opiniami, to lepiej spojrzeć, na dziesiątki pozytywnych opinii dla Ady, względem 1 negatywnej...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

nie bedziemy sie tutaj licytować , wydawałoby się , że nie do tego służy to miejsce , mam prawo byc niezadowolona z usługi , wiec te komentrze (zapewne pracowników są zbedne ... druga sprawa P Ada wychwalała sie , że pracowała w Alternative przez dłuższy okres czasu , prześledziłam to i nie ukazała sie ani jedna Opinia na jej temat , a tutaj proszę bardzo świeżo otwarty salon i Ada stała się cudzo twórczynią ". szkoda , że salon tak jak przyjmuję pochwały nie potrafi przyjąć krytyki niezadowolonego klienta ..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 10

@ "(zapewne pracowników są zbedne " - kazdy komentarz pisany z nie naszego IP , prosil bym o nie podejrzewanie nas o takie rzeczy.

Ada pracowala w salonie alternative

@ " szkoda , że salon tak jak przyjmuję pochwały nie potrafi przyjąć krytyki niezadowolonego klienta .. " - salon przyjmuje krytyke , zatwierdzilem do publikacji ta opinie ktora jest przeciez negatywna jak i opinie poprzednia ktora jest tez negatywna. Troche trzeba zbadac dany temat zanim sie go oceni.

Jako salon jeszcze raz bardzo przepraszamy za niefortunne zdarzenie i podtrzymujemy nasza oferte.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Droga pani, oczywiście ma pani prawo do bycia niezadowolonym z usługi. A ja natomiast mam prawo do wyrażania swoich opinii na forum bo zdaje się właśnie do tego służy to miejsce ;)

Nie pracuje w Prive, nie pracowałem i zapewne pracować nie będę. Pani by chciała, żebym się nie odzywał, ja bym chciał żeby pani nie pisała rzeczy które nie mają pokrycia w prawdzie. Ja przecież nie napisałem, że pani kłamie, jest z konkurencji - tylko, że ja jestem zadowolony jak wielu innych. To chyba mała różnica. Poza tym moje prywatne zdanie, przecież nie ma wpływu na to jak salon przyjmuje krytykę, nieprawdaż ?

Na koniec dodam, że forum trójmiasto.pl archiwizuje wpisy po określonym czasie. Ja bez problemu znalazłem wpisy chwalące Adę z czasów pracy w innym salonie. Widać cudotwórstwo Ady zaczęło się już dużo wcześniej ;)

Pozdrawiam serdecznie - upierdliwy i zadowolony klient, który z zamkniętymi oczami pójdzie do Ady, cieszący się z wolności słowa w tym kraju.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Szanowna Pani została Pani namówiona czy zmuszona? Jeżeli namówiona to się pewnie Pani godziła na OMBRE. Może uroda nie ta, trzeba było przed krytycznie w lusterko spojrzeć, a tak koszmar Pani ma teraz jak patrzy w lusterko; może Pani sobie BOBA strzelić??
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8