na 2
Zachęcona wspaniałymi opinia o fryzjerach udałam się do salonu, po wcześniejszej darmowej konsultacji. Już na wstępie, otrzymałam informację, że mojego fryzjera jeszcze nie ma, że może mnie ktoś inny ściąć. Nie byłam do końca zdecydowana, gdyż konsultacje mialam u fryzjera, do którego się zapisałam. Jednak po namowach i "szczerych" zachętach, że jednak inny fryzjer będzie lepszy, skusiłam się i obcinał mnie inny fryzjer... Ogolnie jestem bardzo niezadowolona. Moje wyobrażenie o profesjonalnym cięciu włosów wygląda zdecydowanie inaczej. Samo ścinanie włosów zajęło jakieś 10 minut, resztę czasu suszono mi włosy, pasmo po paśmie po kilkadziesiąt razy jedno...parząc przy tym głowę...
Na głowie mam taką fryzure, jaką chciałam zmienić na inną... Jedyna zmiana- krótsza długość włosów. Zależało mi na optycznym zwiększeniu objętości długich włosów, niestety za pomocą suszarki, potrafię zrobić tak samo w domu.
Jeżeli mój komentarz zostanie usuniety, będę miała pewność skąd te wspaniałe opinie na temat salonu.
Na głowie mam taką fryzure, jaką chciałam zmienić na inną... Jedyna zmiana- krótsza długość włosów. Zależało mi na optycznym zwiększeniu objętości długich włosów, niestety za pomocą suszarki, potrafię zrobić tak samo w domu.
Jeżeli mój komentarz zostanie usuniety, będę miała pewność skąd te wspaniałe opinie na temat salonu.