Re: Jestem zbyt spokojny
Xawery, myślę że nieśmiałośc ro nic złego. Wlaściwie to każdy jest nieśmiały-czy to chlopak czy dziewczyna- a juz szczegolnie w sytuacjach nowych dla Ciebie np. zagadujesz dziewczyne. Wtedy to juz sama trema (jak to wypadnie??? ) podobnie jak przed egzaminem, odbiera odwagi i zapomina sie nawet wyuczonych kwestii. Ale wiesz co, powiem Ci szczerze, ze nie wszystkie dziewczyny lubia hojrakow, podrywaczy i opowiadaczy bajek. Oni czesto TYLKO mowia duzo, a jesli chodzi o kulture, szarmanckie zachowanie i takie meskie podejscie do dziewczyny to nie maja z tym nic wspolnego. Wiesz, tak sobie mysle, ze moze sprobuj tak od poczatku. Lekcja pierwsza: bedac w pubie.... ot tak poprostu spojrz na dziewczyne, ona to zauwazy ;)) muzyka jest takim neutralnym tematem - KAZDA proba jest dobra. Na pewno masz wyczucie, wiec dasz sobie rade! Badz soba, bo pomysly na udawanie szybko sie koncza, i co potem? Pamietaj, ze dziewczyny tez sa niesmiale i wiem po sobie, ze nie lubia same pic kawy czy nawet piwa. Jesli sprobujesz, to mysle, ze czeka Cie mila niespodzianka. Zasada numer 1: oczekuj dobrego obrotu spraw - to zacheca do dzialania i dodaje pewnosci!!!!
dz ;)
0
0