Jestem żoną:) 15.05.2010r.
Tak jak każda Panna Młoda, a właściwie już Pani powiem że był to drugi najpiękniejszy dzień w moim życiu po urodzeniu dziecka:)
Ślub mieliśmy w kościele św. Franciszka z Asyżu- piękny kościół z duszą, wspaniała msza i cudowna niespodzianka od mojego męża Ave Maria zagrane przez skrzypaczkę:)
Osoby i miejsca, które chciałabym Wam drogie forumki polecić:
1.Makijaż- Pani Grażyna Ślusarska z salonu Alternativ Studio
2.Fryzura- Pani Basia z salonu Adea
3.Suknia z salonu Paris- wspaniała obsługa, indywidualne podejście do klientki 6 z plusem:)
4.Kwiaciarnia Cuda Wianki ul.Słowackiego- ładne, świeże kwiaty i przystępne ceny
5. Hotel Galion i Restauracja przy Hotelu
6. Zespół BEST- wysoka kultura osobista członków zespołu, krótkie przerwy, stały kontakt podczas uroczystości z parą młodą i obsługą sali, ciekawe konkursy i duże zaangażowanie:) Profesjonalny wodzirej Bardzo POLECAM
7. Tort weselny z cukierni Sowa
Ślub mieliśmy w kościele św. Franciszka z Asyżu- piękny kościół z duszą, wspaniała msza i cudowna niespodzianka od mojego męża Ave Maria zagrane przez skrzypaczkę:)
Osoby i miejsca, które chciałabym Wam drogie forumki polecić:
1.Makijaż- Pani Grażyna Ślusarska z salonu Alternativ Studio
2.Fryzura- Pani Basia z salonu Adea
3.Suknia z salonu Paris- wspaniała obsługa, indywidualne podejście do klientki 6 z plusem:)
4.Kwiaciarnia Cuda Wianki ul.Słowackiego- ładne, świeże kwiaty i przystępne ceny
5. Hotel Galion i Restauracja przy Hotelu
6. Zespół BEST- wysoka kultura osobista członków zespołu, krótkie przerwy, stały kontakt podczas uroczystości z parą młodą i obsługą sali, ciekawe konkursy i duże zaangażowanie:) Profesjonalny wodzirej Bardzo POLECAM
7. Tort weselny z cukierni Sowa