Jesteś wyjątkowa....

...ponieważ?
Bycie Kobietą to wspaniała przygoda.
Czy jesteś świadoma swojego bycia jedyną i niepowtarzalną?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jesteś wyjątkowa....

Hm... nie ma ani jednej, świadomej swej wartości i wyjątkowości Kobiety, która zna siebie, swe zalety i atuty?

Są zajęte, wiesz... pranie, sprzątanie, gotowanie, a przecież do pracy trzeba jeszcze zdążyć na 8.....

Tak, zajęte... byciem jędzą w innych wątkach ;)
Ps
Potrzebuję ten materiał na dwa dni temu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak potrzebujesz to myśl. Nie dziwie się ze nikt nie chce Tobie odpisać nie znam cie ale z tego co wypisujesz można wywnioskować że mało kto cię lubiegłym .Zadałabys to pytanie znajomych upss ty ich nie masz bo pewnie naruszają twoja osobista przestrzeń. .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyżyj się zlośliwy babolu :)
Tyle Twojego co tutaj sobie popiszesz.
Pośród "znajomych" zdarzają się zabawne buby, które reprezentują Twój styl "wypowiedzi" i sposób myślenia ha ha
Dokładnie, sekutnice w tym typie nie mają pojęcia o przestrzeni osobistej, dobrych manierach i zazwyczaj nudzą swoją filozofijką życia ;)

Baw mnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jakbyś zgadła że tyle mojego co tutaj napiszę ,wiesz dlaczego? Bo nie mam wokół siebie i nawet nie znam tak dziwnych i budzących niechęć do drugiego człowieka ludzi jak ty .Z tego co widzę to nie tylko ja tak myślę.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedyną jędzą jaką tu widzę to jest ta cała randall. Zakłada wątek a jak jej coś nie pasi to atakuje. Wtf?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Zielony Rynek - sprzedaż rzeczy używanych - pytanie. (7 odpowiedzi)

Mam w planie pojechać w niedziele na Zielony Rynek na Przymorze. Słyszałam że można wtedy...

Hej dziewczyny szukam pomocy (5 odpowiedzi)

Mój przyjaciel domu szuka kobiety do współpracy Trójmiasto i okolice.Wklejam tu jego ogłoszenie....