Jesteście super - DZIĘKI

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny,
JESTEŚCIE ŚWIETNE !! !! !!
Wielkie dzięki, że dzielicie się swoimi doświadczeniami, wiadomościami, adresami.
Cieszę się, że w mogę skorzystać z Waszej pomocy, bo czasu brakuje mi nawet na sen ;-(
Czytając w krótkich wolnych chwilach Wasze wypowiedzi, mogę się chociaz zorientować co i jak, a jak dojdzie do przygotowań będzie mi łatwiej.
Termin mamy na 20 sierpnia, ale oprócz rezerwacji sali i DJ nie mieliśmy na nic czasu :-(
Dzięki Wam mogę chociaż wirtualnie (narazie) ogarnąć te całe przygotwania :-)
Muszę przyznać ze niektóre dziewczyny naprawdę mocno sie udzielają w infach - dla nich szczere gratulacje i podzięki. Często w czytanych przeze mnie wątkach pojawia sie Nacheba, Nefretete, Kawa .... jest jeszcze wiele innych, ale jakoś te nicki mi utkwiły.
Wszytskie jesteście cudowne :-***
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

DZIĘKI za miłe słowa!!!

Trzymaj się Agnex cieplutko, ze wszystkim na pewno zdążysz i wszystko będzie na pewno dopięte na ostatni jak to się mówi guziczek.
Pozdrawiam serdecznie.

Re: DZIĘKI za miłe słowa!!!

dzięki za uznanie,
staram się jak moge, żeby pomóc innym swoimi doświadczeniami,
bo sama korzystam z info od innych,
wogóle fajnie, że jest takie forum......
pozdrawiam wszystkie dziewczyny ;))

image

ja jeszcze chciałam dodać, że Warbuziak też niesie ze sobą dużo info ;)

dzięki :)
ja też bardzo się cieszę, że trafiłam na forum :) tyle tu ciekawych informacji, ale ile miłych ludzi :)
pozdrowionka

Re: Jesteście super - DZIĘKI

To prawda,

ja gdyby nie Wy to bym zgineła.
niestety pracuje i mieszkam w Warszawie, ale jestem rodowita Gdańszczanką, zatem ślub i wesele w Trójmieście.
W tej chwili wszystko robie dorga mailową, lokal, fotograf, ciasta, zreszta same wiecie co tam trzeba załatwiać...
jest ciężko tak na odległość ,a niestety co tydzien tez nie moge jeżdzić do Gdańska, same rozumiecie....
dzieki Wam tak naprawde wiem za co sie zabrać, gdzie pisac, czym się interesowac, co jest ważne w tym i w tamtym...
ufff...
całuję Was wszystkich cieplutko
P.S.
niestety w watkach sukniowych jest mnie niewiele, gdyz muszę ją w W-awie kupic, gdyz wekendy w Gdansku mam zajęte szkoła...

Ja również wszystkim Wam dziewczyny dziękuję za posty. To forum jest naprawdę wspaniałe. Dzięki niemu mam zespół, fotografa, kamerzystę, ok. 400 zdjęć sukienek na komputerze i wiele wiele innych informacji - chociażby o Targach Ślubnych, których się nie mogę doczekać. A może byśmy się jakoś spotkały na Targach? Mogłybyśmy np. mieć jakiś znak rozpoznawczy, żebysmy się rozpoznały...?
:o)

Dzięki :)image.Cieszę się,że są forumowicze którzy doceniają wysiłek innych.

Ja również dziękuje za wszystkie cenne podpowiedzi co do ślubu. Staram sie czytac wszystko na biezaco. Jestem jeszcze młodziutka i gdyby nie wy pewnie dawno bym juz zginela. Takze dzieki bardzo! Pozdrawiam wszystkie panny młode!

Ja niestety napewno sie z Wami nie spotkam...
ale za to bede pierwsza na targach ślubnych :)))... ale w Warszawie na Torwarze...
opowiem w poniedziałek jak było...
głównie ide z powodu sukni, może coś fajnego znajde...
:))))
pozdrowionka ciepłe