Jeszcze raz NIE POLECAM

Sytuacja dotyczy mojej poprzedniej opinii, gdyż zadzwoniono do mnie w jej sprawie z tego salon i powiedziano mi, że mam ją zmienić, ponieważ jest ona rzekomo nieprawdziwa. Osoba, z którą rozmawiałem wykazała się całkowity brakiem szacunku wobec, jakby nie patrzeć, klienta, a także brakiem profesjonalizmu. Podczas ponad 20 min. rozmowy nagminnie mi przerywano gdy mówiłem oraz obrażano mnie, np. słowami "Czy pan ma 5 lat?", i oskarżano mnie o kłamstwo i oszczerstwo. Dodatkowo wyszło, że sytuacja, której ten telefon dotyczył, była bez mojej wiedzy i zgody nagrywana (chodzi o rozmowę telefoniczną), a następnie przez ten salon optyczny wykorzystywana. Jednak osoba do mnie dzwoniąca i zarzucająca mi owe kłamstwo, nawet się nie pofatygowała, żeby tę rozmowę odsłuchać i przekonać się jak było, gdyż gdy się odbywała, nie była obecna. Z góry założyła, że mówiłem i napisałem nieprawdę. Pomijam fakt, że już wcześniej o tym z tą osobą rozmawiałem i wtedy było tłumaczenie, że najwidoczniej zaszła pomyłka. Jestem ciekaw czy taka niekompetencja jest w każdym salonie, czy tylko w sopockim oddziale. Jeżeli ktoś chce robić okulary, niech idzie gdzie indziej. Jeszcze raz STANOWCZO NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jeszcze raz NIE POLECAM

W wiekszosci ma pan racje. Ciekawe czy rozmowca byla p.Dominika czy p. Sylwia ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0