Sun Loox

Salony optyczne

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

Odradzam (1) Pani powiedziala ze czekamy 6 dni na okulary.czekamy prawie 2 tyg i okularow... Weronika Odradzam (1) Jakość zakupionych okularów żenująco niska, okulary popsuły się bardzo krótko... Paula OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!! (1) Sprzedawane oprawki do okularów są bardzo kiepskiej jakości a ceny wysokie.... RRR
Optyk z szeroką i oryginalną ofertą (1) Szeroki wybór i niespotykane nigdzie indziej modele opraw. Dodatkowo mają... Marcin Sam skorzystałem - polecam innym (1) Atrakcyjna oferta, miła obsługa, szybkie wykonanie. Perłą w firmowej koronie... NS NAJLEPSZY OPTYK W TRÓJMIEŚCIE (1) Moim zdaniem NAJLEPSZY OPTYK W TRÓJMIEŚCIE!!! Kupiłam okulary jakiś miesiąc... Natalia Polecam tego Optyka :) (1) byłam w tym salonie pierwszy raz i naprawdę jestem bardzo pozytywnie... Iza Jeszcze raz NIE POLECAM (2) Sytuacja dotyczy mojej poprzedniej opinii, gdyż zadzwoniono do mnie w jej... Tomek Loox Galeria Optyki Polecam (1) Bardzo wysoka jakość usług, ostatnio robiłam tam okulary i jestem naprawdę... Ania Polecam :) (1) Już drugi raz korzystałem z usług oferowanych przez ten salon i na pewno nie... Marek wizyta w salonie (1) Zdecydowanie polecam, duży wybór oprawek-cały przekrój cenowy od... Sandra z Trójmiasta Polecam wszystkim BARDZO!!! (1) Super doradzają, obsługa fajna i kontaktowa. Duży wybór oprawek.A osoba która... Kuba Super salon optyczny (1) Bardzo duży wybór opraw rożnych marek.Mila i fachowa obsługa, szczególnie... Marek Beznadziejna obsługa (1) Próbowałem wydać u Pani kilkaset złotych jednak wcześniej zadzwoniłem aby... Wojtek ... - opinia (1) Pani z obsługi oprowadzała mnie po salonie. Podeszła do stojaka z okularami... ... Super optyk (1) Bardzo fajny optyk, duuży wybór oprawek (chyba największy w trójmieście) ceny... gosia