Jeszcze raz- moja suknia też na sprzedaż-opis +fotki rozm. 38/40
Witam,
Do sprzedania mam jednoczęściową, uroczą, skromną suknię ślubną w rozmiarze 38/40, wzrost 169 cm + obcas ( suknię spokojnie można skrócić) , w kolorze ECRU, która składa się z następujących części:
- 2 welony ( obydwa krótkie, jeden z lamówką, drugi mgiełka)
- spódnica na małym-elastycznym kole
- halka satynowa z naszytą koronką
- bolerko satynowe ze stójką
- pokrowiec na suknię
- buty w rozmiarze 38 ( na małym obcasiku- NOWE, nie miałam ich założonych, ponieważ w ostatniej chwili zdecydowałam się na inne)
- suknia ma wszyte miseczki- więc można spokojnie nie zakładać pod nią biustonosza
Idealnie prezentuje się na opalonym ciałku
* Suknia wiązana jest na szyi, ma piękny głęboki dekolt, mały tren , na plecach zapinana na zamek ( zupełnie niewidoczny).
* Bardzo wygodna w tańcu, jej ogromna zaleta to brak dużej ilości podszewek- co sprawia , że suknia w tańcu jest lekka i zwiewna… a przede wszystkim wygodna.
* Suknia raz użyta w tym roku - uszyta na własne życzenie
* Nie była oddana do czyszczenia, dlatego też jest taka niska cena….
* Stan jej oceniam jako DOBRY- Jedynym mankamentem jest pęknięta tasiemka od wewnątrz sukni, którą podwiązywało się od środka tren, oraz pozaciągany delikatnie spód sukni… ….. ale to są sprawy groszowe u krawcowej
Myślę, że jeszcze komuś posłuży
Zachęcam do zakupu….
wszelkie pytania można kierować na maila: magdalena.licau@gmail.com
lub pod numerem telefonu 668 378 913
Suknię można obejrzeć i przymierzyć w Rumi, ewentualnie w okolicach Kwidzyna
( termin do uzgodnienia telefonicznego)
Do sprzedania mam jednoczęściową, uroczą, skromną suknię ślubną w rozmiarze 38/40, wzrost 169 cm + obcas ( suknię spokojnie można skrócić) , w kolorze ECRU, która składa się z następujących części:
- 2 welony ( obydwa krótkie, jeden z lamówką, drugi mgiełka)
- spódnica na małym-elastycznym kole
- halka satynowa z naszytą koronką
- bolerko satynowe ze stójką
- pokrowiec na suknię
- buty w rozmiarze 38 ( na małym obcasiku- NOWE, nie miałam ich założonych, ponieważ w ostatniej chwili zdecydowałam się na inne)
- suknia ma wszyte miseczki- więc można spokojnie nie zakładać pod nią biustonosza
Idealnie prezentuje się na opalonym ciałku
* Suknia wiązana jest na szyi, ma piękny głęboki dekolt, mały tren , na plecach zapinana na zamek ( zupełnie niewidoczny).
* Bardzo wygodna w tańcu, jej ogromna zaleta to brak dużej ilości podszewek- co sprawia , że suknia w tańcu jest lekka i zwiewna… a przede wszystkim wygodna.
* Suknia raz użyta w tym roku - uszyta na własne życzenie
* Nie była oddana do czyszczenia, dlatego też jest taka niska cena….
* Stan jej oceniam jako DOBRY- Jedynym mankamentem jest pęknięta tasiemka od wewnątrz sukni, którą podwiązywało się od środka tren, oraz pozaciągany delikatnie spód sukni… ….. ale to są sprawy groszowe u krawcowej
Myślę, że jeszcze komuś posłuży
Zachęcam do zakupu….
wszelkie pytania można kierować na maila: magdalena.licau@gmail.com
lub pod numerem telefonu 668 378 913
Suknię można obejrzeć i przymierzyć w Rumi, ewentualnie w okolicach Kwidzyna
( termin do uzgodnienia telefonicznego)