Karolina - opinia (1) Świeże warzywa i owoce oraz pyszne dania gotowe, wszystko zapakowane w... Karolina Mirosława Targońska - opinia (1) Zamówione kopytka (dostawa 14.08) były tak przesolone,ze niejadalne! Strach... Mirosława Targońska Dzięki za Wczasy (2) Po gorącym czwartku, przyszedł chłodny piątek. Nie wiedzieliśmy co robić... Paweł
Bardzo miło i smacznie (1) Zaskakujący smak gofra z indykiem :) Miła obsługa, czysto i ładny wystrój.... D Niebo w gębie! (1) Najcudowniejsze gofry (wafle) jakie w zyciu jadlam !! Marlena Są zaj****i! (1) A stwierdziłem że spróbuje. P****e mi zj****li zamówienie, ale zdeterminowany... V REWELACJA!!! (1) Można rozpisywać się godzinami, a to za sprawą idealnych kompozycji... Ela Polecam (1) Bardzo dobre miejsce na śniadania ciekawa oferta lunchowa miła obsługa... Arkadiusz Fajny klimat, świetne jedzenie (1) Lokal nowy, z nietypowym menu. Trochę trzeba poczekać na jedzenie ale WARTO!!! Halina Pyszności ! (1) Bylam 3 razy ! I bede wiecej za kazdym razem pyszne! Obsluga bardzo mila.... Ola AniaD (1) Bardzo dobre jedzenie. Wybrałam to miejsce na spotkanie z koleżanką po pracy... AniaD Bardzo przyjemne miejsce (1) Gorąco polecam szarpaną wieprzowinę - na prawdę super smaczna. Świeża, czysta... M Pozytywnie zaskoczony (1) Bardzo dobre jedzenie, atmosfera, miejsce przyjazne dla osób młodszych,... Piotr Polecam (1) Polecam z czystym sumieniem Smacznie, czysto, ceny Ok ... POLECAM ! Tala Polecam (1) Niebo w gebie . Wystrój lokalu bardzo na czasie . No i obsluga przez samego... Pawel Super (1) Smacznie i bardzo sympatycznie .wrocimy!!!!:) Emilia Super (1) Jedyne takie miejsce w Trójmieście polecam Chrzanek Na to czekałam!!! (1) W końcu cos innego niż mrożone fryty, odgrzewane zapiekanki i mrożona... Matylda Najlepsze gofry jakie jadłam w Trójmieście (1) Obsługa przychodziła nawet kilka razy w czasie oczekiwania na posiłek, żeby... Kasia Jedyne takie miejsce... (1) Byliśmy pierwszy raz ze znajomymi. Przechodziliśmy obok i postanowiliśmy... Marta