Jeżeli nie chcecie zostać potraktowani jak k.... to nie polecam!!!

Witam!!!
Dany sklep WISTA znajduje się teraz na ul.Grunwaldzkiej 42.O tuż ,odraza do nich została spowodowana tym ,że sprzedawca naciągną mnie na niszczarkę ,pomimo,że wiedział,że zależy mi na czasie.Zanim trafiłam do tego sklepu,byłam wcześniej w innych punktach z pytaniem ile potrwa ściągnięcie danego sprzętu.Sprzedawcy mówili,że po świętach dopiero będzie sprzęt ponieważ teraz jest dużo zamówień i niestety szybciej się nie da.Ale przypomniałam sobie,że w pobliżu jest jeszcze jeden sklep więc pomyślałam spróbuje.Do świąt zostały dwa dni,a sprzedawca zapewnił mnie,że na pewno następnego dnia niszczarka będzie no może z poślizgiem na dzień następny do godziny dwunastej.Ale przy zamawianiu niszczarki podkreśliłam,że byłam w innych punktach powiedziano mi,że jest problem z dostawami i nie ma szans na dostawę przed świętami.Myślicie co niszczarki nie było a facet mnie z... że zapytałam o sprzęt i dodał,że to nie od niego zależy,że to kurier zawinił.Gdyby mnie przeprosił ,to nie napisała bym tego.Ale zrobił przykrość 24 grudnia Mi i mojemu mężowi bo niszczarka miała być w prezencie.Myśle,że to dopiero początek afery bo już jest po świętach i niszczarką niech się udławią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Jeżeli nie chcecie zostać potraktowani jak k.... to nie polecam!!!

Skoro komentarz tyczy się sklepu przy Grunwaldzkiej proszę zamieszczać komentarz przy odpowiedniej firmie http://www.trojmiasto.pl/WISTA-Marcin-Stasiuk-o40369.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0