Tom - opinia (1) Polecam. Szybko i fachowo. Miałem problem z laptopem i na drugi dzień był... Tom Tak se (1) Naprawiłem tam raz komputer, ale wrócił do mnie źle złożony. Musiałem znów go... Ta Wista w budynku LOT'u (1) Zamówiłem u nich części , których nie mieli w swojej ofercie , części dotarły... Michał
Uwaga - 2 różne sklepy Wista (1) Witam Mi również znajomi polecili serwis w sklepie Wista. Więc udałem się ze... Stultus Ceny z kosmosu i niemiła obsługa (1) Witam! Byłem tam kilka dni temu po jakieś pierdołki do komputera, akurat... Gufru Jeżeli nie chcecie zostać potraktowani jak k.... to nie polecam!!! (2) Witam!!! Dany sklep WISTA znajduje się teraz na ul.Grunwaldzkiej 42.O tuż... Sprzedawca napewno pamięta kogo Stanowczo nie polecam !!! (2) Po pierwsze co się powtarza w innych komentarzach, strasznie niemiła obsługa... Łukasz Tanio? (2) Kupiłem tam kamerę internetową za 112zł- potrzebowałem na gwałt, a że mam w... Łukasz Wspaniały serwis (1) Witam, zostawiłem laptopa do naprawy płyty głównej , uszkodzone były jakieś... Klient dobry sprzęt (1) Sprzedawca w sklepie Wista w Gdańsku doradził mi bardzo dobrze, dawno nie... Lukiz serwis ok (1) Kolega polecił mi serwis wisty w gdańsku (LOT), jestem zadowolony z usługi.... Mateusz Bardzo dobry serwis (1) Od sierpnia ub.r. poszukiwałem serwisu, w którym mógłbym naprawić laptopa... kela żenujący serwis (1) Żenujący serwis. Niewiarygdni. Zostawilem laptopa na dwa tygodnie, wrocił po... S T Olewanie klienta (1) 19.06.09 kupiłem zasilacz TACENS w tym sklepie za 152 zł, w oddziale we... rabarbar Kupowałem kilkakrotnie (1) Mam dobre zdanie. Dziwię się wypowiedziom o zakupie z 90% przebiciem. Zawsze... Marian Laptop (2) Kupiłem Lapa w sklepie WISTA w gdańsku, jestem bardzo zadowolony, doradzono... marekp Szybko, niedrogo, polecam (1) Oddałem do serwisu wisty komputer z którym miałem problem (komputer się... Marcel ... (1) Kupiłem ostatnio ramy SODIMM DDR rzekomo kingstona 2gb i tak też było... kingstone SPRZEDAJĄ TOWAR NIEZGODNY Z UMOWĄ (1) Niestety, ale zostałem wielokrotnie oszukany lub naciągany przez Wistę i jej... Dariusz Mucha BEZNADZIEJA (1) obsługa opryskliwa! z łaską obsługują...nie polecam!Podejście do klienta woła... M.