Magdalena - ocena (1) Pani Asia pomogła mi i mojemu mężowi zrealizować nasze marzenie związane z... Magdalena Kamil D - ocena (1) Polecam usługi Pani Joanny. Cały proces uzyskania kredytu hipotecznego... Kamil D Radosław - ocena (1) Kiedy przyszło ubiegać się o kredyt hipoteczny w gorącym okresie kredytu 2%... Radosław
Malgosia - ocena (1) Bardzo polecam usługi p. Joanny , zwłaszcza tym osobom które kompletnie nie... Malgosia Natalia - ocena (1) Mój mąż i ja uważamy się za bardzo szczęśliwych, że kiedy zdaliśmy sobie... Natalia Łukasz Szafrański - opinia (1) Podczas wyboru doradcy kierowałem się opiniami, które były dostępne w... Łukasz Szafrański Daria - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko bardzo sprawnie załatwione, serdecznie polecam! Daria Przemysław Papiór - opinia (1) Osoba bardzo cierpliwa dla klientów, nasze roszady przy zakupie domu trwały... Przemysław Papiór Beata S - opinia (1) Do Pani Joanny trafiłam z polecenia znajomej. Nie zawiodłam się, to był... Beata S Wiktor - opinia (1) Zdecydowanie polecam, Pani Joanna to świrtny ekspert! Wiktor Maciej - opinia (1) Pani Joanna zajęła się naszym procesem kredytowym. Ogromna wiedza oraz... Maciej Ania i Radek - opinia (1) Braliśmy z mężem kredyt gotówkowy z pomocą Pani Joanny. Sprawne załatwienie... Ania i Radek Jan - opinia (1) Perfekcyjna obsługa i profesjonalne podejście do tematu zakupu mieszkania.... Jan Kasia - opinia (1) Polecam pomoc Pani Joanny w całym procesie kredytowym! Doradca na medal!! Kasia Michał Czyżyk - opinia (1) O Pani Joannie dowiedziałem się na grupie kredytowej Kredyt hipoteczny -... Michał Czyżyk Jarek - opinia (1) Do Pani Joanny trafiliśmy z polecenia od znajomych, którzy wcześniej brali... Jarek Marta - opinia (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Joanną.... Marta Patryk i Kasia - opinia (1) Gdy zdecydowaliśmy się zakupić wybrane przez nas mieszkanie, wiedzieliśmy, że... Patryk i Kasia Berberys - opinia (1) Bardzo profesjonalnie, rzeczowo, klarownie. Polecam. Berberys Aleksandra - opinia (1) Pani Joanna cierpliwie i życzliwie odpowiadała na wszystkie pytania i... Aleksandra