Estyma

Rzeczoznawcy Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdynia, Powstania Wielkopolskiego 107A/5

Agnieszka - opinia (1) Za czas realizacji dałabym 10 gwiazdek, operat byl gotowy w dwa dni bez... Agnieszka Maciej - opinia (1) Pani Asia jest osobą bardzo profesjonalną i konkretną - operat niezbędny do... Maciej Adam - opinia (1) Ekspresowa realizacja zlecenia. Pani Joanna działa natychmiast, co bardzo... Adam
Hubert - opinia (1) Pani Joanna jest bardzo rzeczową i profesjonalną osobą, gorąco polecam jej... Hubert Tomasz - opinia (1) Poleam, świetna rzeczoznawczyni, na którą zawsze można liczyć. Tomasz Mariusz - opinia (1) Rzetelnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt i elastyczność. Zdecydowanie... Mariusz Paweł - opinia (1) Błyskawiczna realizacja zamówienia, pełen profesjonalizm, świetny kontakt!... Paweł Maciej - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Polecam !!! Maciej Pełen profesjonalizm (1) Potrzebowałam wyceny nieruchomości do banku na wczoraj - Pani Joanna zajęła... Daria Mój ulubiony rzeczoznawca (1) Kilkukrotnie miałem przyjemność korzystać z pomocy Pani Joanny Pikuły przy... Paweł Profesjonalnie, szybko i skutecznie (1) Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna realizacja. Świetny kontakt. Serdecznie... Piotr Dla Firmy Polecam (1) Potrzebowaliśmy wyceny magazynów w naszej firmie pod kredyt. Usługa wykonana... Waldemar Star Pani Joanna to bardzo konkretna Rzeczoznawca (1) Przyznam że dostałem kontakt do Pani Joanny od znajomego. Ceny są ok,... Konrad Szybko i konkretnie (1) Rzadko piszę opinie, bo mi się nie chce, ale jak ktoś zasługuje, to piszę.... Rafał Polecam (1) Potrzebowałem wycenę dla banku gdy starałem się o kredyt na zakup mieszkania.... Zbyszek Bardzo szybka obsługa (1) Chyba najszybciej działający rzeczoznawca z jakim pracowałem. Wycena budowy... Marcin Najlepsza w Trójmieście (1) Korzystałem z usług Pani rzeczoznawcy dwukrotnie, raz dla celów kredytowych... Wojciech.P. Zdecydowanie polecam. (1) Bardzo profesjonalne podejście, szybka realizacja zlecenia za rozsądną cenę.... Gustaw Bardzo fachowa i szybka obsługa (1) Skorzystałem z usług Kancelarii, gdy brałem kredyt na zakup mieszkania. Na... Tomek Paweł Puszcz - opinia (1) Zadzwoniłem tylko raz do Pani Joanny w sprawie wyceny mieszkania pod... Paweł Puszcz