Estyma

Rzeczoznawcy Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdynia, Powstania Wielkopolskiego 107A/5

Monika - ocena (1) Serdecznie polecam usługi tego rzeczoznawcy. Profesjonalizm na najwyższym... Monika Małgorzata - ocena (1) Wzorowa współpraca. Polecam Małgorzata Krzysztof Kozłowski - ocena (1) Korzystałem z usług kancelarii pani Joanny już kilkukrotnie, ale tym razem... Krzysztof Kozłowski
Barbara - ocena (1) Polecam p. Joanne, bardzo komunikatywna , kompetentna i pomocna. Barbara Robert Sidorski - ocena (2) Pani Joanna wykonała wycenę mojej nieruchomości w bardzo krótkim czasie.... Robert Sidorski Łukasz - ocena (1) Pani Joanna to więcej niż rzeczoznawca majątkowy to osoba, która naprawdę... Łukasz Michał - ocena (1) Z p.Joanną jako pośrednikiem, sprzedaż nieruchomości przebiegła gładko i bez... Michał Karol Andracki - ocena (1) Pani Joanna jako pośrednik w zakupie mojego mieszkania zadbała o każdy detal,... Karol Andracki Maciej - ocena (1) W przypadku Pani Joanny napisać "rzeczoznawca" to szalenie trafne określenie... Maciej Maciek - ocena (1) Pani Joanna jest bardzo kompetentną osobą, o dużym doświadczeniu i wiedzy.... Maciek Adam - opinia (1) Pani Joanna wykonała dla mnie operat szacunkowy błyskawicznie a jego treść... Adam Iz - opinia (1) Bardzo szybka i rzeczową wycena nieruchomości.Kontakt na bieżąco ,wszystko... Iz Joanna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Joannę Pikuła, jest świetnym rzeczoznawca,bardzo jestem... Joanna Mieczysław Raczkier - opinia (1) Kompetentna osoba , wykonująca zlecenie w umówionym terminie. Godna... Mieczysław Raczkier Marta - opinia (1) Pani Joanna jest niesamowicie konkretną i rzetelną osobą, czas realizacji... Marta Piotr - opinia (1) Profesjonalne podejście zorientowane na klienta. Piotr Paweł - opinia (1) Pani Joanna przeprowadziła wycenę mojej nieruchomości dla potrzeb sprzedaży... Paweł Paulina - opinia (1) Rzetelnie i szybko sporządzona wycena mieszkania przy rozwodzie. Dodatkowo... Paulina Mira - opinia (1) Dzięki Pani Joannie i jej profesjonalnej wycenie mogliśmy bezkolizyjnie... Mira JAN - opinia (1) W zagmatwanym świecie finansów trafienie na Panią Joannę było jedną z... JAN