Joanna Rybicka - ocena
Do kliniki trafiłam z trudnym przypadkiem ( inni stomatolodzy nie chcieli się podjąć leczenia) Lekarz dr Michał Citko pod którego opiekę trafiłam podszedł bardzo profesjonalnie do problemu. Jest bardzo delikatny mimo ogromnego stresu i strachu jaki miałam przed wizytą u stomatologa to pod jego skrzydłami czułam się komfortowo. Doktor i asystentki stomatologiczne poświęcali mnóstwo czasu i wysiłku aby każda wizyta, a było ich wiele odbywała się w miłej i jak najmniej stresującej atmosferze.
Z kliniki wyszłam z pięknym uśmiechem i zdrowymi zębami, a co najważniejsze pokonałam strach przed dentystą, który towarzyszył mi od zawsze. Bardzo polecam Première dent za profesjonalizm dużą empatię i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Joanna Rybicka
Z kliniki wyszłam z pięknym uśmiechem i zdrowymi zębami, a co najważniejsze pokonałam strach przed dentystą, który towarzyszył mi od zawsze. Bardzo polecam Première dent za profesjonalizm dużą empatię i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Joanna Rybicka