Paweł - ocena (1) Robiłem już trochę rzeczy w Premiere Dent (usuwanie ósemek, higienizacja,... Paweł Joanna Rybicka - ocena (1) Do kliniki trafiłam z trudnym przypadkiem ( inni stomatolodzy nie chcieli się... Joanna Rybicka Kasia - ocena (1) Polecam z całego serca Doktora Michała i Panią Martę higienistkę... Kasia
Sandra - ocena (1) Bardzo profesjonalny gabinet z super podejściem do pacjenta. Miałam... Sandra Paulina - ocena (1) Do kliniki trafiłam przez przypadek i już nigdy się z nią nie rozstanę! Cos,... Paulina Yana Zhudro - ocena (1) Bardzo podobała mi się ta klinika. Doktor Anna to najlepszy dentysta jakiego... Yana Zhudro Kamil - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kiliniki. Cały personel, z Dr... Kamil Marzena - opinia (1) Bardzo kompetentna pani doktor Zinczenko-Lebiedź, sprawne panie z... Marzena Natalia - opinia (1) Witam ! Serdecznie polecam gabinet Premiere Dent ! To była moja pierwsza... Natalia Piotr - opinia (1) Mój strach przed dentystą zniknął. Na fotolu u Pani Doktor Ani... Piotr Patryk - opinia (1) Korzystałem z usług Kliniki już kilkukrotnie. Profesjonalne podejście do... Patryk Katarzyna - opinia (2) Byłam dziś na pierwszej wizycie.Jestem bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm... Katarzyna Jak zwykle pełen profesjonalizm. (3) Od lat polecam doktora Lebiedzia. Bardzo wysoka jakość w rozsądnej cenie. Błażej Zdecydowanie polecam (2) Szczerze polecam dr Lebiedzia. Bardzo sprawny stomatolog. Szybko i... Pawel Pacjent (2) Pełen profesjonalizm i wszech obecny spokój. Pacjent Polecam z całego serca (3) Szczerze polecam gabinet Premiere Dent! Jest to miejsce na najwyższym... Sandra Elegancko i bardzo przyjemnie :) (2) Super miejsce! Elegancko i stylowo, ale przytulnie. Nowoczesny sprzęt (nie... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Super gabinet, profesjonalne podejście już od wejścia, przeanalizowaniu... Karolina Świetny nowoczesny gabinet! (2) Nowe miejsce z doświadczoną obsługą, dr. Zinczenko jest doświadczonym... Maciej Polecam (1) Chciałabym serdecznie polecić gabinet dr Ani Zinczenko. Przede wszystkim... Justyna