Joanna właściciel - opinia
U nas współpraca się zakończyła. Ogólnie współpraca była nawet dobra z tym że mi jako właścielowi nie odpowiadało to że czynsz za mieszkanie i opłaty za internet były płacone z mojego czynszu najmu, co de facto powodowało że musiałam od tego płacic podatek i procent wynagrodzenia firmie. Z czego na rękę mi wcale kokosy nie zostawały. Nie rozumiem takiego rozliczania bo normalnie najemcy wszędzie płacą za wszystko- używają klatki schodowej więc i światła na niej, chodzą po klatce więc trzeba za nich posprzątac na tej klatce, generują śmieci to płacą za ich wywóz nie rozumiem dlaczego ja mam płacić za to wszystko czynsz najmu powinien być dla mnie czystym zarobkiem z którego place firmie wynagrodzenie co najwyżej. To był w sumie główny powód zakończenia współpracy. Do tego nie dostałam porad co poprawić w mieszkaniu, co zabrać itd przy jego oddawaniu a potem się dowiedziałam od sąsiadów że część moich prywatnych rzeczy wylądowała na śmietniku bez konsultacji ze mną bo opiekun mieszkania stwierdził że się nie nadają, też najemcy narzekali że nie było posprzątane jak dostali mieszkanie ale może poprostu miałam pecha ale kibicuje firmie i życzę sukcesów bo są ok tylko szlifu brak