Jolanta Jaworska - Karwowska Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje ta Pani?

Kiedyś leczyłam się u niej na Jaśkowej Dolinie, było to dobrych parę lat temu i być może coś się zmieniło, dzwoniłam pod tamtejsze nr tel ale niestety nie odpowiadają :( Będę wdzięczna za wszelkie informacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jolanta Jaworska - Karwowska Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje ta Pani?

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska. Jolanta Jaworska - Karwowska
Adres: Podwale Staromiejskie 106/4, 80-844 GdańskTelefon: (058) 301-59-81Nip: 5832081804
Forma własności: Bez FP - zakład prywatnyZatrudnienie: 1-5 osób

Już to wcześniej znalazłam, tylko ze chyba też nieaktualne, albo ja mam pecha po prostu i dzwonie o złym czasie, dzięki

przyjmowała dotychczas w poniedziałki (jakoś krótko od 14-15?). Napewno we wtorki od 14 do chyba 18. Cieżko faktycznie się dodzwonić. Właśnie próbuje bezskutecznie też :-(

Pani dr przyjmuje w poniedziałki i środy także radze dzwonić w środę po godzinie 17 wtedy najłatwiej jest się dodzwonić , mam jeszcze takie pytanie jak długo się leczycie u pani dr? I jakie macie o niej zdanie ?

O ile wiem teraz do 14 pani dr. była na urlopie, nie można się było dodzwonić. Już przyjmuje znów normalnie, czyli w pn i śr 15-18. Najlepiej dzwonić tuż po 15 lub po 17, wtedy się z reguły udaje.

Leczę się u niej już ponad 8 lat i mam bardzo dobre zdanie. ;)

Inne tematy z forum

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...