Re: Reklamacja
> Ja też chciałam zareklamować mopa.
> Zostałem skierowany do kierownika który zajmuje się reklamacjami. Kierownik zachowywał się jak kierownik sklepu GS Samopomoc Chłopska z lat 80-tych. Oczywiście stwierdził że uszkodzenie jest mechaniczne, ale polecił sprawdzić swojej pracownicy czy mają takie elementy zastępcze. Próbowałem mu wytłumaczyć że mopa używam od końca października i że jest to wada produktu.Gdy dowiedział się że nie mają takiego elementu zapasowego wówczas stanowczo stwierdził że jest to uszkodzenie mechaniczne jak mi się nie podoba to mam spieprzać do "konsumenta" . Typowy osobnik pozbawiony podstawowych elementów kultury. Udałem się do biura firmy licząc na interwencję kierownictwa .Tam poinformowano mnie że jeżeli chodzi o reklamację to muszę się udać do tego kierownika u którego byłem. Poinformowała mnie o tym pracownica po konsultacji z panią Agatą. Pani Agata nie "zaszczyciła" mnie rozmową.Nikogo nie zainteresowało chamskie zachowanie kierownika. Zgadzam się z opinią że w firmie tej panuje ha
> mstwo i arogancja. Zdają sobie sprawę z tego że nikt dla stu złotych nie będzie chodził po sądach, Myślę że te "słodkie laurki" na tym forum wystawia sobie kierownictwo chcą zrównoważyć złe opinie.
>
0
0