Profesjonalizm (1) Jeśli ktoś świadomy widział prace innych Speców z branży, niech zobaczy jak... klipstron Zakup - tak, wymiana - niekoniecznie (1) Kupiłem wybrane opony w okresie, gdy były trudno dostępne. Dobry kontakt,... trooper UNIKAJCIE TEJ FIRMY (1) PRZY WYMIANIE OPON PORYSOWALI MI 3 FELGI, KOŁA ŹLE WYWAŻONE, PERSONEL UBLIŻA... OSTOJA
Zadowolony (1) Kupiłem tam 3 komplety opon . Ostatnio komplet opon zimowych , cenę jaka... Jacek PROFESJONALIZM I JAKOŚĆ (1) Warto - bo usługa wykonywana została z wielką dbałością i troską o klienta. A... Razem Serwis godny polecenia (3) Bardzo miła i fachowa obsługa. Niskie ceny. Szybki serwis, fachowa wiedza w... Tomek szukam firmy o nazwie "JOLEX' Z SOPOTU "montującej drzwi (1) sprostowanie szukam firmy nie wulkanizującej opony lecz montującej drzwi... simplus 480@aol.pl Polecam (1) Szybko, miło, tanio. nicko444 Bardzo miła obsługa (1) A towar sprowadzają od ręki Kalina REWELACJA! (1) Panowie służą bardzo fachową naprawą a Panie przemiłą obsługą. Można... Elblążanka POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE POLECAM SERWIS. MAJĄ BARDZO DUŻY WYBÓR OPON I NAJWAŻNIEJSZE... KRYSTIAN Wiesław - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Dużym atutem jest możliwość umówienia się na... Wiesław