nie odbierają telefonów nie są przygotowani do RODO (1) Niestety do tygodni nie odbierają telefonów a oferując hosting nie podpisują... Dorota Polecam (1) Zleciłem tej firmie kampanie Google ADWORDS, dzięki której udało mi się... Wiktor33 Świetna firma... (1) Świetna firma, zleciłem jej wykonanie projektu mojej strony internetowej.... Marcin
Super, polecam (1) Założyłem firmę i bardzo zależało mi na tym, aby pozyskać nowych klientów.... Krzysiek Współpraca to czysta przyjamność (1) Poznawać takich ludzi to jak wygrać w totolotka. Pan Andrzej i jego ekipa... R. Scalakiewicz Dobra współpraca (1) Miło wspominam współpracę z ekipą Pana Andrzeja Głowackiego i nim samym.... k. balkisz Strona WWW (1) Skuteczni i odpowiedni cenowo. Panowie uprzejmi i gotowi zawsze odpowiedzieć... Remigiusz67 Polecam Jotis! (1) Treść opinii: Polecam Jotis! Skorzystałam z usług firmy Pana Andrzeja... Anita Rzetelna firma i bezproblemowi ludzie (1) Pan Andrzej jest człowiekiem, dzięki któremu zrozumiałem dlaczego "taniej"... Kamil Zięcina Adi - opinia (1) Pan Andrzej i jego pracownicy po prostu postawili na nogi moją firmę.... Adi Profesjonalizm pełną parą (1) Kiedy trzeba (a u mnie zaszła konieczność) - Jotis zajmie się i stroną, i...... Robert Sklep Internetowy (1) Bardzo polecam firmę JOTIS - realizcja w terminie i na najwyższym poziomie. Joanna Polecam wszystkim firmę Jotis (1) Jestem zadowolony z efektów pozycjonowania strony. Z czystym sumieniem mogę... Stowarzyszenie Skuteczni (1) Moja strona była pozycjonowana kilka razy - bez skutku. W końcu trafiłem na... K. Polecam (1) Polecam! W szczególności za fachowe doradztwo. Projekt graficzny świetny i... Wojtek Projektowanie stron (1) Podejście do klienta zasługuje na pochwałę. Mogłem liczyć na praktyczne... Tiffishop Polecam (1) Mimo że od początku miałam dość precyzyjną wizję swojej strony www, to... Karolina Szczerze polecam! (1) Zleciłem wykonanie strony www, w ciągu paru dni dostałem już wstępny projekt,... Radek