Joy Sopot

Kluby, dyskoteki

Sopot, Armii Krajowej 111

Jarosław - ocena (1) Bardzo dobra zabawa, muzyka w której czujesz, że żyjesz i wspaniali ludzie,... Jarosław Asiunia - ocena (1) Suuper klimat. Dawno tak dobrze nie wybawiłam się na imprezie! Asiunia Daniel - ocena (1) Super klub. Ceny dobre, zabawa do białego rana. Polecam! Daniel
Simonka - ocena (1) Wspaniałe imprezy, jedyne w swoim rodzaju Simonka Michał - ocena (1) Sssuuuuuppppeeeerrrrrr Michał Magic - ocena (1) Było super, bardzo miło :) Magic Adrian - ocena (1) Superr są ci ludzie tam Adrian Marcin - ocena (1) Klub godny polecenia, super zabawa Marcin Karolina - ocena (1) Wspaniały klub na mapie Trójmiasta! Przepyszne drinki, obsługa na najwyższym... Karolina Monika - ocena (1) Super klub i imprezy - w szczególności jak gra DJ MAX !! Monika Tomasz - ocena (1) Fajne miejsce z super ludźmi i dobrą muzyką. Przede wszystkim czułem się tam... Tomasz Mario99 - ocena (1) Spoko klub, luźna atmosfera i obsługa miła z uśmiechem podejdzie i zagada Mario99 M - ocena (1) Miejsce ok, gorzej z obsługą, która nie stawia klienta na pierwszym miejscu M L. - ocena (1) Fajne miejsce, w którym każdy może czuć się sobą :) Dużym atutem jest... L. Bartek - ocena (1) Zawsze jak przychodze to sie nie zawodzę, super drinki super impreza i mega... Bartek Mew00 - ocena (1) Obsługa i 2 sale + karaoke to spory atut tego miejsca. Każdy napewno znajdzie... Mew00 Kris - ocena (1) Bardzo pozytywne miejsce. Dobrze się bawiłem, obsługa zrobiła na mnie duże... Kris WN - ocena (1) Po długiej przerwie w końcu powstało takie miejsce w Trójmieście. Miła... WN Karol - ocena (2) super przyjazne miejsce, bawiłem się świetnie, miejsce tolerancyjne i pomocna... Karol Karolina - ocena (2) Polecam! Super atmosfera, pyszne drinki i wspaniała obsługa! :) Karolina