JustHostel

Hostele

Gdańsk, Zawodzie 20

Super nocleg dla firm (1) JustHostel odwiedzam regularnie z racji wykonywanej pracy. Polecam go firmom... Xena Agnieszka - opinia (1) Spokojna i cicha okolica , zabytkowe stare miasto na wyciągnięcie ręki - do... Agnieszka Zuzka - opinia (1) świetne, tanie miejsce, fajnie skomunikowane i ciekawie położone z bardzo... Zuzka
Polecam! (1) Pokoje w zasadzie jak w hotelu, cena hostelowa, stosunkowo blisko starówki... Andrzej Lemowicz a mnie się podobało (1) Warunki skromne,ale jest czysto i schludnie. Obsługa też jest bardzo pomocna.... Dawid zdecydowanie polecam JustHostel (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hostelu. Profesjonalny, ale przede... Anna nie polecam (2) nie miła obsługa, nie wygodne twarde łóżka stara pościel śmierdzące nie... gość Super (1) Tanio i przytulnie. Niby faktycznie blisko na starowke, a jednak cicho i zaby... ola Polecam!! (1) Jesteśmy już stałymi gośćmi w Just Hostelu :) Za każdym razem wyjeżdzamy w... Stali goście :D Polecam pobyt w JustHostel ! (1) Spokojne miejsce, ładne, czyste, jak na hostel to bardzo wysoki standard.... Jagoda D. Polecam! (1) Bardzo fajne miejsce, miła obsługa oraz atmosfera. Latem jest możliwość... Gość opinia-zadowolony gość (1) polecam wszystkim poszukującym niedrogiego i wygodnego noclegu. na pewno tu... zadowolony gość :) polecam!! (1) Polecam Justhostel,cena przystępna, obsługa miła i sympatyczna, cicha i... Hala polecam (1) ostatni weekend spędziłam wraz z rodziną w Gdańsk i polecono nam nocleg w... Ewa Kuba - opinia (1) Niejednokrotnie korzystałem z usług JustHostel i zawsze wyjeżdżałem... Kuba polecam :) (1) Just Hostel bo ciche i sokojne miejsce położone niedaleko centrum Gdańska.... a. Polecam wszystkim! (1) Bywam czasami w tym hostelu służbowo. Niskie ceny w porównaniu do innych... Magdalena zadowolony (1) odwiedzałem całkiem niedawno Gdańsk, i zahaczyłem się w just hostelu, ceny... filip Miłe miejsce (1) Przede wszystkim czysto :) Miła obsługa, schludne pokoje i łazienki.... Marcin Polecam (1) Dziekuje Wam za mile przyjecie:) Bardzo milo spedzilem czas w Hostelu i... Adam