Justyna - opinia

Nie będę wypowiadała się od nośnie nauczycieli temat rzeka. Pozytywną osoba napewno jest Pan Dyrektor. Pani sekretarka wyrabiajaca legitymację Powinna iść na emeryturę. Córka uczescza do szkoły od 8 lat 3 razy zgubiła legitymację. Wyrobienie legitymacji to jest kwestia 5 min. Niestety Pani sekretarce za każdym razem jest ciężko podchodzi z talnym brakiem szacunku i stosunkiem zlewajacym. Córka raz weszla sama wyrobić legitymację też miała pretensje i wieka łaskę do wyrobienia po ingerencji jednej z Pań legitymacja została wyrobiona na miejscu. Kobiete powinna wymienić młodsza energiczna osoba. Sekretarka pracuje jak za karę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli ma Pani obiekcje do jednej z pracownic szkoły, to proszę to zgłosić do zarządcy placówki, a nie wylewać żale na całą placówkę. Proszę porozmawiać córką, bo zgubić 3x dokument tożsamości, to chyba niezła lekkomyślność. Mnie nie zdarzyło się zgubić legitymacji, kiedy sam chodziłem do szkoły, bo miałem świadomość, że to ważny dokument, ale to kwestia wychowania. Moim zdaniem szkoła funkcjonuje świetnie i dobrze daje sobie radę w obecnej sytuacji. Nauczyciele są świetni i robią co mogą, a nawet czasem trochę więcej. Do szkoły nie mam żadnych zastrzeżeń od kiedy córka poszła się tam uczyć. Szkołę, jako placówkę, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1