Juz trzy samochody w tej firmie z chipowane

Witam,
Jestem stałym klientem V-Tech Pomorze. Długo można byłoby się rozpisywać. Powiem tak. Trzy razy korzystałem z usług Pana Łukasza i Gracjana w temacie chiptuningu. Zawsze wpierw jest rzeczowa rozmowa i możliwości jakie można zastosować. Ja zawsze chciałem mieć szybsze auta , ale w granicach rozsądku i możliwości silnika. Nigdy na wariata! Wpierw był Ford Focus 1.8 TDCi potem Mitsubishi Outlander 2.0 TDi a teraz Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi . W pierwszych dwóch przejechałem po chipowaniu ok. 100 tys. km na kazdym bez najmniejszych problemów, czy awarii. W tym ostatnim nie było łatwo skonfigurować odpowiednio ECU. Musiałem czekać kilka miesięcy na odpowiednią aktualizację do mojego sterownika, ale udało się. Dzisiaj ze 190 KM i 440 Nm w serii mam 220 KM i 490 Nm po chipowaniu. Samochód od razu chodzi inaczej, a pod pedałem czuć jeszcze zapas.
Jeśli ktoś ma wątpliwości, czy obawy przed chiptuningiem to niepotrzebnie. Polecam V-Tech Pomorze. Panowie Łukasz i Gracjan zawsze doradzą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Serdecznie dziękujemy za opinię. Życzymy sobie jak najwięcej takich zadowolonych klientów, którzy weryfikują naszą pracę również po długich latach eksploatacji auta. Pozdrawiamy !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0