Katarzyna Dułak

Seksuolodzy Psycholodzy

Gdańsk, płk. Wilka Krzyżanowskiego 17/2

Podziękowania (1) Pragnę polecić Panią Katarzynę jako osobę kompetentną, do tego przyjazną. Po... Bożena sprawdzony seksuolog (1) Trafiliśmy z polecenia dr S. Dorosza - seksuologa ze Słupska, kiedy... klient Zdecydowanie polecam (1) Pani Kasia to profesjonalistka - kompetentna, do tego niezwykle ciepła,... Nadzieja
Doświadczenie i profesjonalizm (1) Korzystałam z usług poradni, żałuję że tak późno trafiłam bo pomoc okazała... Zosia Polecam (1) Zdecydowanie polecam BezTabu. Profesjonalnie, ale bez nadęcia. Kamila Psycholog/Seksuolog (1) mgr Katarzyna Dułak - pełen profesjonalizm, miła atmosfera. Polecam Marek PORAŻKA (1) Marta Kosińska-zdecydowanie nie polecam, porażka,nigdy więcej nie... ja katastrofa (1) Zdecydowanie nie polecam. 'Porady' w stylu 'wiecej rozmawiac z partnerem' lub... ania Dziękujemy!!!!!!!!! (1) Chcielibyśmy wraz z mężem serdecznie podziękować pani Marcie Kosińskiej z... M&A Polecam każdemu (1) Bardzo dobrze wspominam konsultacje. Cieszę się, że trafiłem do tej poradni... Tomek Super profesjonalnie i bardzo przyjazna atmosfera (1) Wspaniałe połączenie profesjonalizmu i przyjaznej atmosfery - zdecydowanie... klientka