Krystyna Mizan-Gross

Endokrynolodzy

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 6/1

szkoda że nie przyjmuje nowych pacjentów (3) Chciałam się umówić na wizytę i usłyszałam że Pani doktor przyjmuje tylko... Hania Polecam (1) Polecam! Świetny Lekarz! Trochę drogo, ale za jakość trzeba płacić. madzieas Prawdziwy Fachowiec!! (2) Przede wszystkim Pani dr SŁUCHA co się do niej mówi. Odpowiada na zadane... Barbara
Pacjentka (1) Najwspanialszy lekarz jakiego poznałam, cudowny człowiek fachowość na 10 ,... Ala Bardzo dobry lekarz (1) Byłem leczony już przez kilku endokrynologów, ale to u niej czuje że jestem w... Ol Super lekarz (1) Pani Dr Mizan jest nie tylko wspaniałym endokrynologiem, ale potrafi dbać o... Cecylia Dolecka Super lekarz (1) Jestem Pani Dr pacjentka,lecze sie ok kilku lat i jestem bardzo szczesliwa,ze... Martusia Wspaniały lekarz (1) U pani doktor Mizan przechodzę już drugą ciążę i w obu przypadkach czuję, że... asiaszam Dagmara - opinia (1) U Pani dr Mizan leczę się od ośmiu lat. Zawsze byłam i jestem zadowolona z... Dagmara najlepszy lekarz jakiego spotkałem (1) Spotkałem w swoim życiu wielu lekarzy i z usług większości z nich byłem... SR wyjątkowo dobry lekarz (1) Piszę oburzona poprzednią opinią o zajętym telefonie i narażaniu pacjentów na... Maria Lekcewazy ludzi (1) Pani dr lekcewazy pacjenta.Ma nagranie na sekretarce: uzbroj sie w... pacjent Pani doktor jest super. (1) Bardzo szybka diagnoza.Udana operacja.Zupełnie inne życie.Dzięki to już 9... e. mokosa Polecam Panią doktor całym sercem (1) Zna się świetnie na tym co robi.Jest prawdziwym specjalistą od chorób... Magda Jestem usatysfakcjonowana (1) Jak na razie była to moja pierwsza wizyta, jednak pani dr przyjela mnie... A. justii 25 - opinia (1) Jestem wdzieczna losowi ze trafiłam do pani dr. dzięki jej szybkiej i... justii 25 Janina H. - opinia (1) Lekarz pierwszego kontaktu stwierdził u mnie prawdopodobieństwo choroby... Janina H. Jola - opinia (1) Do P. dr na konsultację wysłała mnie dr Turek-Muczyńska, Byłam tylko raz w... Jola