Dr. Krupski - najlepszy na zablokowane ósemki! :-) (1) Mam tą wątpliwą przyjemność posiadania ósemek, które rosną ,,pod skosem",... Marta pełen profesjonalizm (1) Uważam że jakość usług w klinice jest na bardzo wysokim poziomie, byłam tam z... Ania polecam ! (1) dr Krupski jest świetnym specjalistą, polecam ! 0 bólu, diagnozowanie i... stały pacjent Krzysztof
czyszczenie zębów (1) Jestem po kolejnym czyszczeniu zębów u Pani Ani.Zęby wyglądaj jak po... krystyna Moszora Strach ma wielkie oczy:) (1) Już od paru lat zanosiłem się aby rozpocząć porządki z moim uzębieniem.... Robert 42 dr krupski (1) Gorąco poleca dr wyrywał mi dolna ósemkę , szybko i bezboleśnie naprawdę, po... magda Polecam Dr Ossowską (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez K2 DENTAL.... Dorota dr Kamillla Konopko (1) Pani dr Kamilla Konopko jest bardzo miłą, kulturalną i kompetentną osobą.... Grażyna dr Konopko Kamilla (1) Oj, ktoś tu chyba chce zrobić pod górkę dr Konopko :( Całkowicie nie zgadzam... pacjentka ortodonta (1) super lekarz po kursach z ortodoncji bo wiadomo dziś trudno zrobić... Adam P. Dr Krupski (1) Cała klinika jest ok, miło i profesjonalnie. Miałem resekcję 2 zębów u Dr... Maciek Zdecydowanie polecam ! (1) Pan doktor o przemiłym usposobieniu, cierpliwy i konkretny. Wielka rzadkość ... Małorzata Sz. Dr.Krupski super dentysta (1) Swietny chirurg z bardzo dobrym podejsciem do pacjenta,mialem sporo do... hary Dr.Krupski swietny chirurg! (1) Bardzo swietna obsluga.Pan doktor przesympatyczny.Bardzo boje sie dentysty... Aga dr Barbara Rymkiewicz (1) Ucieszyłam się ogromnie, że pani doktor wróciła do Polski i będę mogła znowu... Małgorzata Fijałkowska-Winkowska POLECAM ! (1) Pani doktor Magdalena Rychert jest wspaniałym stomatologiem, ciepłą i... Jolanta K Polecam (1) Dr. Rymkiewicz - miła, konkretna i bardzo zaangażowana. Polecam. Ewa Polecam każdemu, kto boi się dentysty! (1) Zwlekałam z pójściem do dentysty bardzo długo z powodu strachu. Zdecydowałam... em2 protetyka (2) Do dr Krupskiego trafiłem z polecenia znajomego.Solidny,konkretny lekarz a... Marcin Rewelacja (1) Polecam! Takiej opieki stomatologicznej szukałam. Pełen komfort, bezstresowo,... em