KATEGORYCZNIE ODRADZAM

Idąc na kurs kierowałem się jakimś tam rankingiem (już nie pamiętam jakim), gdzie ośrodek ten wypadł nieźle. Na wstępie upewniłem się (spytałem Pana M), że zrobię kurs w max 3 miesiące bo baaardzo mi zależało. Kurs trwał równiutko 6 miesięcy (oczywiście nie z mojej winy). Pan M powiedział mi w trakcie kursu, że z tymi 3 miesiącami przesadził ale w 4,5 bym zrobił gdybym się starał. ABSURD, ja się nie starałem??!! Poza tym na Oruni byłem tylko raz a godzina jazdy Pana M trwała od 42 do 47 min.
Prowadzącym kurs brak kompetencji, nabiorą sobie milion osób a później robią wielką łaskę, że się umówią z kimś 2 razy w tygodniu, trzeba się o to naprosić i być miłym. Panie Marku nikt tu jeszcze nie podpisał się z imienia i nazwiska więc dlaczego się pan tak dziwi, że osoby z negatywami również? Jestem bardzo niezadowolony z Pańskich usług a i na pewno nikomu nie polecę tej szkoły jazdy. POZDRAWIAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Chciałbym odpowiedzieć na Pana zarzuty, w związku z Pana szkoleniem: Po pierwsze nikt Panu nic nie obiecywał odnośnie terminu {nie mam tego w zwyczaju}, po drugie sam okres oczekiwania na egzamin państwowy to 2,5 miesiąca, po trzecie ilość kursantów świadczy o dobrej renomie ośrodka, a nie złej jak Pan to sugeruje.Jeżeli chodzi o ceny ,to proszę sprawdzić w innych ośrodkach.A w sumie podejrzewam, że opinia, którą Pan zechciał napisać była pod wpływem jakiegoś "niepowodzenia".Zawsze musimy znalezć innego winnego oprócz siebie.Pozdrawiam Marek N.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Odpowiedź obiektu:

Po pierwsze wcale się nie dziwię, że Pan nie pamięta, że Pan mi to obiecywał bo mówi Pan ludziom rzeczy, które chcą usłyszeć bo ma Pan z tego pieniądze. Po drugie ja zdawałem prawko ponad trzy lata temu, kiedy okres oczekiwania na egzamin w moim przypadku wynosił od 9 do 14 dni, po trzecie o dobrej renomie nie świadczy ilość kursantów tylko ich zdawalność i zadowolenie. Jeżeli chodzi o ceny to jak wcześniej napisałem godzina jeżdżenia u Pana trwała 45 minut a w innym ośrodku do którego chodziłem jeździłem średnio 58min. Oprócz tego czasem podjeżdżaliśmy do sklepu jak Pan zgłodniał albo na stację benzynową, gdzie trzeba było na Pana czekać. A jeśli auto pali tyle, że trzeba więcej niż raz dziennie tankować to należy zamontować 70-litrową butlę z gazem i po kłopocie. Moje niepowodzenie miało miejsce dawno temu, więc opinii nie piszę pod wpływem impulsu tylko szczerze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0