KATEGORYCZNIE ODRADZAM
Idąc na kurs kierowałem się jakimś tam rankingiem (już nie pamiętam jakim), gdzie ośrodek ten wypadł nieźle. Na wstępie upewniłem się (spytałem Pana M), że zrobię kurs w max 3 miesiące bo baaardzo mi zależało. Kurs trwał równiutko 6 miesięcy (oczywiście nie z mojej winy). Pan M powiedział mi w trakcie kursu, że z tymi 3 miesiącami przesadził ale w 4,5 bym zrobił gdybym się starał. ABSURD, ja się nie starałem??!! Poza tym na Oruni byłem tylko raz a godzina jazdy Pana M trwała od 42 do 47 min.
Prowadzącym kurs brak kompetencji, nabiorą sobie milion osób a później robią wielką łaskę, że się umówią z kimś 2 razy w tygodniu, trzeba się o to naprosić i być miłym. Panie Marku nikt tu jeszcze nie podpisał się z imienia i nazwiska więc dlaczego się pan tak dziwi, że osoby z negatywami również? Jestem bardzo niezadowolony z Pańskich usług a i na pewno nikomu nie polecę tej szkoły jazdy. POZDRAWIAM
Prowadzącym kurs brak kompetencji, nabiorą sobie milion osób a później robią wielką łaskę, że się umówią z kimś 2 razy w tygodniu, trzeba się o to naprosić i być miłym. Panie Marku nikt tu jeszcze nie podpisał się z imienia i nazwiska więc dlaczego się pan tak dziwi, że osoby z negatywami również? Jestem bardzo niezadowolony z Pańskich usług a i na pewno nikomu nie polecę tej szkoły jazdy. POZDRAWIAM