POLECAM ! (3) A ja będe polecać szkołe Rek-Kor. Nie wiem skąd macie takie negatywne opinnie... Paweł S Nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!!! (1) Nauka trwała rok!! bo tyle zajęły próbne jazdy np 1h co trzy tygodnie. Byłam... Ola Absolwent - opinia (3) ....Robiłem kurs na początku 2010 roku /od stycznia do połowy marca/i teraz... Absolwent
Nie polecam! (1) Jazdy trwające 40-45 minut, samochód stary (nie ma co nawet porównywać z... Kursant Nie, Nie i jeszcze raz Nie!!!!! (2) Nikomu nie polecam tego ośrodka. Ten kurs był dla mnie męką a nie... Adi NIE POLECAM! PORAZKA! (4) PAN MAREK NIE NADAJE SIE NA INSTRUKTORA, KOMPLETNA PORAZKA! RADZE WYBRAC SIE... Magda Co z tym szkoleniem? (4) Ja też chodziłam na kurs do tego ośrodka i nie polecam go. Jakiś czas temu... Ania zdecydowanie odradzam - nie przygotują do zdania egzaminu (7) Dwuosobowa szkoła z dwoma psującymi się samochodami. Dla jasności - szkoła w... Akwa Zdecydowanie nie polecam (1) Decyzję o nauce w tejże szkole oceniam jako jedną z najgorszych jakie mogłem... Jarosław polecam - bardzo (2) Zdałem za 1 razem, rewelacja, dobra kadra. Tomek 1. (2) moje zdanie? jazdy z panem m. to jeden wielki stres. instruktor za grosz nie... . Po prostu koszmar!!!!! (2) Ja tylko wspominam dobrze jazdy z P. Markiem który posiadał Fita Punto 2. A... Marcin Nie ! Nie! i jeszcze raz NIE !!!! (2) Była to jedna z najgorszych moich dezyzji !!! naprawde żałuje, że nie... zawiedziona !!!!! nie polecam (1) zaczelam kurs w tym osrodku w 2004rok niestety z marnym skutkiem. problem z... ania KATEGORYCZNIE ODRADZAM (3) Idąc na kurs kierowałem się jakimś tam rankingiem (już nie pamiętam jakim),... Michał K odradzam (1) Witam, chodziłem na kurs do tego ośrodka i również go nie polecam.Jak dla... marcin Odradzam! (1) Marny poziom merytoryczny. Ogromne problemy z umówieniem się na jazdy.... Gawron Odradzam zmarnowany czas i pieniadze (1) Kurs trwajacy pół roku 2 godziny jazdy tygodniowo to rarytas w tym osierodku... anonim Polecam ! (1) A ja polecam ten ośrodek ! Potwierdzam, że zajęcia są prowadzone na wysokim... Ania niestety nie polecam (1) Kurs prowadzony przez p. Marka pod względem merytorycznym stoi na bardzo... no cóż