Zdecydowanie nie polecam
Decyzję o nauce w tejże szkole oceniam jako jedną z najgorszych jakie mogłem podjąć. Jazdy tylko po Przymorzu, Zaspie i Oliwie, regularnie skracane do 40-45 minut. Brak spokojnego i przejrzystego tłumaczenia w trakcie jazd, ze strony instruktora, zamiast tego nic niewnoszący krzyk. Ogromne trudności z umówieniem się na jazdy, przez co kurs wydłużał się do niewiarygodnego wręcz okresu (ponad 6 miesięcy).
Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy, ale tylko dzięki temu, że zorientowałem się że nauka w tej szkole nie ma sensu i na pewno nie prowadzi do efektywnego przygotowania do egzaminu, dlatego solidnie pojeździłem w innej szkole, gdzie zobaczyłem jak wygląda prawidłowe przygotowanie kursanta do egzaminu.
Szkoda mi tylko pieniędzy i czasu, których straciłem w tej szkole.
Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy, ale tylko dzięki temu, że zorientowałem się że nauka w tej szkole nie ma sensu i na pewno nie prowadzi do efektywnego przygotowania do egzaminu, dlatego solidnie pojeździłem w innej szkole, gdzie zobaczyłem jak wygląda prawidłowe przygotowanie kursanta do egzaminu.
Szkoda mi tylko pieniędzy i czasu, których straciłem w tej szkole.