ja robilam ostatnio-moje wlosy od lat sa farbowane a ostatnio czesto byly rozjasniane. zniszczylam je do tego stopnia, ze musialam suszyc na szczotce a pozniej prostowac, jakby wyschly bez szczotki, to nawet bym ich nie rozczesala, ani nie wyprostowala ;/
zrobila mi babeczka ten zabieg w 3 h i musze przyznac,ze rewelacja-nie mam wlosow idealnie prostych (ale szczere salony nie beda tego obiecywac, bo na zagranicznych stronach wyczytalam,ze to daje efekt wygladzenia, odzywienia mega i nie pusza sie wlosy, a ukladaja naturalnie, czyli jak u dziecka w lekkie fale) za to ukladaja sie super i bez szczotki, sa w duzo lepszej kondycji, nie pamietam,zebym kiedys takie miala, nie pusza sie nawet jak zmokna, nie zwijaja sie. swietna sprawa.
ta babka robila mi w trojmiescie, znalazlam ja z ogloszenia. warto,bo w salonach ceny 400-800zl a u niej 200-300. poza tym przyjezdza do domu, takze mozna w trakcie dlugiego zabiegu tv sobie ogladac ;D
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/keratynowe-prostowanie-wlosow-bez-formaldehydu-ogl6238038.html