KFC Auchan

Fast food

Gdańsk, Szczęśliwa 3

Masakra (1) Okropne jedzenie, twarde nie doprawione poprostu szok , to juz drugi raz, za... Karola chyba najbardziej sympatyczna obsługa w Trójmieście (1) Zdecydowanie polecam, obsługa od samego poczatkuu bardzo uprzejma i pomocna,... Jarecki KFC w "Auchan" - jedyne w swoim rodzaju. (1) Podsumowanie moich wizyt - dwa razy pomylono zamówienie, raz wydano komu... LK
ogólna ocena 3/6 (1) ponad 30 min do zamkniecia a obsługa nie chce przyjac zamowienia na 15 hot... konsument Nie polecam! (2) W 90% wizyty w tym lokalu kończą się wymianami jedzenia, ponieważ jest... Weronika Pozytywne Zaskoczenie (1) A ja dla zrownowazenia powiem ze nie mam uwag. Malo tego bylem tam rano i... Marcin odmiana na gorsze (1) Na stronie napisane jest ze jest drive thru,, ze jest wifi, ze jest... kuba Nie polecam - brud nie samowity (1) Nie dość, że na wydanie posiłku czeka się baaaaardzo długo, to warunki w... mm SKANDAL (1) ostatnio dostałam longera, BEZ MIĘSA - pracownicy nic nie umieją, tylko non... ja kompletny chaos (3) w ostatni weekend korzystalam dwa razy - za kazdym razem byly braki w... nesca Świetna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w KFC. Przed kasami stało mnóstwo ludzi,... Maja KFC 'na wynos' (1) Po zakupach w Auchan udaliśmy się z Małżonką do KFC. Zamówiliśmy Kubełek... Niezadowoly Klient