KFC

Fast food Jedzenie na wynos

Kowale, Glazurowa 2

Jacek - opinia (1) Kfc kowale to żart. Brak części zamówienia Jacek Krzysztof - opinia (1) Jedzenie przyjechalo zimne . Juz kturys raz Krzysztof niezadowolony klient - opinia (1) Ludzie i tak będą tam kupowali więc nie ma co odradzać. Co najwyżej... niezadowolony klient
Ilona - opinia (1) Zamówiłam jedzenie przyjechała połowa tego co zamówiłam .na dodatek mega... Ilona Nie zadowolony klient - opinia (1) Tragedia!!! Jeśli ktoś chce zamawiać dostawę do domu to odradzam, chyba ze... Nie zadowolony klient Żal (1) Braki w personelu, brak podstawowych zasad higieny, ... zamówienie złożone na... Głodny Jestem zawiedziona (1) Zamówiłam dostawę online, czekałam na jedzenie 2 godziny. Jedzenie które mi... Kasia Nie polecam !!!! (1) Dzisiaj po raz ostatni zamówiłam cokolwiek w tej restauracji !!!! Naleśnik... Patrycja Jakiś żart (1) Drugi raz w dostawie jest coś nie tak!!! Zamawiam Shake truskawka i czekolada... Sandra Odradzam, nie polecam (1) Zamowienie na telefon z dojazdem - 3x próbowałem i za kazdym razem albo... mateusz Czas oczekiwania w drive.... masakra (1) Byłem w drive kilka razy w tym kfc. Pomimo małych zamówień czas oczekiwania... Krzysztof żenada !!!!!!!!!!!!!! (1) Do Szanownego Kierownika KFC - KOWALE ( Gdańsk) Pierwszy raz zamówiłam w... klient TRAGEDIA (1) Dałam szanse dwa razy, jednak ODRADZAM. Dostawa do domu z opóźnieniem.... agn Zamówienia online (1) Dwa zamówienia online - oba nieudane. W pierwszym zamówieniu zabrakło Pepsi w... Brawo KFC! beznadzieja (1) jedzenie, o ile mozna to tak nazwać nie przypomina tego z kfc .Ten lokal... kliena Fatalnie (1) Grander bez bekonu i z nie rozpuszczonym serem. Co tu wiele mowic ktos... Ona