Warunki i nauka na bardzo wysokim poziomie. (1) Pani Karolina jest przesympatyczną i cierpliwą nauczycielką, z niesamowitą... Iwona kurs FCE / pre-CAE (1) Polecam wszystkim osobom, zajęcia w szkole językowej p. Karoliny, które są... Piotr Najlepszy wybór (1) Nie wyobrażam sobie nauki u kogo innego. Pełen profesjonalizm i cierpliwość Dominika
kurs CAE (1) Profesjonalnie, w miłej atmosferze i przystępnej cenie, a przede wszystkim... Barbara Kurs CAE (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez Panią Karolinę. Zajęcia... Sabina Kurs Advanced u Pani Karoliny. Polecam. (1) Uczęszczałam na kurs j.angielskiego na poziomie CAE. Jestem bardzo zadowolona... Ewelina Świetna nauczycielka (1) Pani Karolina przygotowała mnie indywidualnie do egzaminu Proficiency, zdałam... Monika P. Najlepsza lektorka w Gdyni (1) Polecam wszystkim naukę u Pani Karoliny. Bierze pod uwagę potrzeby ucznia, w... Dominika Najlepsza lektorka języka angielskiego!!! (1) Polecam zajęcia prowadzone przez Panią Karolinę Katkę. Zawsze świetnie... Beata POLECAM! (1) Bezstresowo prowadzone zajęcia,profesjonalnie przygotowane materiały,które... Kursant