K&K Wojtanowicz

Salony samochodowe

Wejherowo, Gdańska 105/107

Najlepszy serwis w jakim byłem (1) Auto mam nie od dziś i wiadomo a to serwis albo przegląd trzeba zrobić no ale... Paweł Pomocna ekipa (1) Obsługa wysłuchała moich potrzeb, doradziła i rzetelnie przedstawiła... Robert polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu z Wejherowa. Auto wygląda jak nowe.... danielbda
fajny salon (1) Polecam bardzo salon z Wejeherowa. Świetna obsługa, bardzo mili ludzie,... ewelinas Świetny salon (1) Miałam przyjemność wybierać samochód w salonie w Gdyni jestem bardzo... Basia09 Miła i kompetentna obsługa. (1) Komunikację z obsługą zaliczam bardzo wysoko. Fachowa wiedza jeśli chodzi o... Wojciech Wspaniałe RIO (1) Zostawiłam stare auto w komis i teraz cieszę się nowym rio :) dobra oferta... Paulina L. Dobre miejsce do kupna auta. (1) Ładny i bogato wyposażony salon 3 azjatyckich marek w dobrej dla mnie... Zbigniew Fachowy komis! (1) Uczciwy, fachowy komis. Zostawiłem auto w komis za rozsądną,... Michał Kordys Bardzo dobry salon (1) Z reguły serwisowałem samochód za granicą, po przeprowadce na pomorze,... Dariusz Salon pierwsza klasa (1) Bardzo uprzejma i pomocna obsługa ale szczerze powiedziawszy innej się nie... Huber sprawnie (1) Polecam wszystkim, którym zależy na naprawdę wysokiej jakosci usługach, pełen... adas kia optima masakra (1) Tak byłem tak nie wiem czy to jest klinika medyczna czy serwis ceny to nie... kris marnie (1) Na pierwszy przyjazd i ustawienia pojechała żona, wróciła do domu i aby... Mateusz nic dodać nic ująć (1) Szybko, sprawnie, tak jak chciałem. Moje auto zostało szybko wyleczone.... maciejkownacki w 100% zadowolony! (1) Niedawno miałem okazję korzystać z usług serwisowych K&K Wojtanowicz w... marek Najlepszy SERWIS z jakim miałem do czynienia w Życiu. (1) Jestem mieszkańcem woj. zachodniopomorskiego, który w 2015 r. stał się... Tomasz.I Tak powinno byc! (2) Przez przypadek trafiłem, aż do Wejherowa i miło zostałem zaskoczony. Bardzo... Michał. M. Ocena (1) Najlepszy Wejherowski Salon Samochodowy na Pomorzu. Z wielką przyjemnością... mieszkaniec gdyni Pozytywnie w 100% (1) Jak w tytule z całą szczerością mogę wystawić w 100% pozytywną opinię temu... Łukasz