K&K Wojtanowicz

Salony samochodowe

Gdynia, Kcyńska 21

Krzysztof - ocena (1) Dobry serwis. Nie znam się zbyt dobrze na samochodach, ale obsługa była... Krzysztof Adrian - ocena (1) Profesjonalna obsługa i na wysokim poziomie. Polecam samochody z salonu... Adrian Kacper - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tym salonie samochodowym! Obsługa była... Kacper
Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam salon https://wojtanowicz.pl/. Profesjonalna i chętna do... Agnieszka Miłosz - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Profesjonalne doradztwo, wsparcie. Samochody... Miłosz Helena - opinia (1) Miesiąc temu odwiedzałam z mężem to miejsce. Bardzo ładnie i schludnie w... Helena Michał - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ten salon. Korzystam również z usług serwisu i z... Michał Andrzej - opinia (1) Bardzo polecam ten salon samochodowy. Byłem zaskoczony tak miłą i... Andrzej Katarzyna S. - opinia (2) Długo zwlekałam z zakupem auta, ale odwiedziłam outlet K&K Wojtanowicz.... Katarzyna S. Marek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście i duża wiedza. Panowie pomogli mi podjąć... Marek Julek - opinia (1) Bardzo polecam salon K&K Wojtanowicz! Specjaliści doradzili przy zakupie, są... Julek sprawnie i szybko (1) serwis na najwyzszym poziomie! nie znam sie za bardzo na samochodach, ale... kasia Nieprofesjonalnie i nierzetelnie (1) Na uszczelkę do silnika musiałem czekać ponad tydzień oraz sam musiałem... Łukasz Fachowo i sprawnie (1) regularnie korzystam z serwisu i moge poswiadczyc, ze obsluga do kazdego... Lucy ODRADZAM (1) NIe polecam. - Brak fachowości, - Naprawa auta trwa 5 tygodni (w momencie... Krystian Werner KIA uleczona (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości wykonanej usługi :D Moja KIA została... Grzesiek J Pełen profesjonalizm (1) Miałem okazję być klientem tego salonu i muszę powiedzieć, że jestem w pełni... Paweł