\"KLIENCI NABIIJANI W BUTELKE\" /....PRZEZ PRACOWNIKOW BOK - POD NR TEL> 244 244 244

W dniu 9 bm przedluzalam telefonicznie umowe uslugi internet. konczaca sie 30.09 br.Umowa dotyczyla zmainy predkosci internetu z 1 Mb do 2Mb - na pytanie pracownika BOK ze chce umowe na 12 m-cy. dostalam odp. iz jest tylko mozliwe zawarcie umowy na 24 mce.
19bm dzwonilam ponownie w innej sprawie pod nr 244 244 244 z naglowka dowiedzialam sie przez przypadek ze jednak jest mozliwa umowa na 12 mcy ale teraz nie moge jej zmienic,
DLACZEGO??? BO W MULTIMEDII PRACUJA \"NACIAGACZE na klientowska kase\" !!!!!

ja tej sprawy nie pozostawie bez echa.....
.......... 12 miesiecznej MOWIAC ZE NIE MA TAKIEJ....
Jedmnak 10 DNI POZNIEJ OKAZALO SIE ZE JEST MOZLIWOSC ZAWARCIA UMOWY NIE TYLKO na OKRES 24 miesiecy ale i na 12 miesiecy....
MULTIMEDIA TO FIRMA SZCZYCZACA SIE TOATALNYM BALAGANEM........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: \

multimedia brak sygnału duze opłaty trrrrrraaageediaa dziadostwo dranstwo wszystko do pupy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: MM

Ja dociągnę do końca umowy i jak najdalej od tej firmy. Trzeba tylko pamiętać że na internet trzeba dać miesiąc szybciej wypowiedzenie a na TV 3 miesiące szybciej. Ostatnio jak byłem u nich w biurze to była strasznie nerwowa atmosfera dwie panie składały właśnie wypowiedzenie i zawsze towarzyszyło głupie pytanie "jaki jest powód rezygnacji" bardzo niemiłym tonem ogólnie panowie mało sympatyczni. Głupio się pytają zamiast wejść na fora i poczytać co o nich myślą konsumenci. Był jeszcze jeden pan który miał pretensje do rachunku oczywiście został też nabity w butelkę przez ich linię telefoniczną z której dzwonią zazwyczaj w sprawie przedłużenia umowy. Mówią takim bełkotem że nikt normalnie nie zrozumie o co chodzi. Zazwyczaj obiecują że będzie taniej i jest przez 3 m-ce promocja taka a później taka cena że tylko iść i potrząsnąć tam kogoś. Odradzam tą firmę lepiej iść do konkurencji a jest w czym wybierać. Podpowiem że firmy telekomunikacyjne też oferują telewizję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1