KMD Gruz

Wywóz gruzu Wywóz nieczystości i śmieci Usługi remontowe

Gdynia, płk. Stanisława Dąbka 185/13B

Katarzyna - opinia (1) Szczerze polecam usługi KMD. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i SMS .... Katarzyna Andrzej Filipowicz - opinia (2) Korzystałem z usługi 2x. Szybka realizacja zamówienia, szybki odbiór pełnego... Andrzej Filipowicz Emila - opinia (2) Nie polecam tej firmy! Zamówione 3 worki na gruz, dwa zostały zabrane do... Emila
Mirela - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Nie miałam żadnych problemów ani z... Mirela Xxx - opinia (1) Nie polecam! Przy odbiorze gruzy otrzymałem smsa, że część odpadów została... Xxx Piotr - opinia (1) Zdecydowanie negatywne odczucia przy próbie skorzystania z usługi wynikające... Piotr osa - opinia (1) Bardzo rzadko piszę opinie. Ale w tym przypadku wręcz muszę po... osa Waldemar z Gdyni Dąbrowy - opinia (1) Solidna firma otwarta dla klienta na pewno jeszcze nie raz będę zamawiał... Waldemar z Gdyni Dąbrowy Apartament Roma Gdynia - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna właścicielka. Dostawą mną czas. Szybko odbiór po... Apartament Roma Gdynia Odradzam (1) Obsługa klienta w tej firmie to skandal. Szkoda czasu i nerwów Beata Stanowczo odradzam (1) Odbierają samowolnie prawie pusty worek bez uzgodnienia z klientem i nie... PAWEŁ Konkretna firma. (1) Korzystałem ostatnio z tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Terminowe... Marek Polecam! (1) Wszystko zgodnie z umową; duży wybór pojemności worków, terminowa dostawa i... Zofia Totalne zero! (1) Nigdy nie spotkałam tak nieelastycznej firmy! I tak upartych pracowników... Ala Rewelacja (1) KMD to pierwsza firma zajmująca się workami, którą mogę z czystym sumieniem... Joanna szybko i sprawnie (1) Codziennie, gdy widzę na osiedlu worki pełne gruzu, które od wielu tygodni... Kasia Super . Polecam (3) Zamówiłem worek na gruz i został dostarczy ekspresowo. Drugi również . Nikt... LG SOLIDNI FACHOWCY (1) KORZYSTANIE Z USŁUG TEJ FIRMY TO CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ. WSZYSTKO ZAŁATWIONE... TOMEK POLECAM (1) Rzetelna firma; dotrzymują terminów, przystępna cena, szybka i sprawna obsługa. epo Fachowo (1) Opisałam przed chwilą negatywne doświadczenia z konkurencją. Tutaj tego nie... Agnieszka