KN Auto Serwis

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Słoneczna 63

Michał - opinia (1) Polecam, panowie znają się na marce BMW Michał Daria - opinia (1) Polecam w 100% KN auto serwis,pełen profesjonalizm,szybka i sprawna... Daria Bmv 3 (1) Warsztat godny polecenia ! Mieszkam w Gdańsku ale tylko tu oddaje samochód do... Kinga
Maria P (1) Ze spokojem w tym warsztacie zostawiam moje BMW. Szybka i fachowa obsługa,... MARIA Wlasciciel BME e61 (1) Korzystam z uslug tego warsztatu juz dobre kilka lat i za każdym razem jestem... Łukasz KN auto serwis -solidna firma w Gdyni (1) Od ponad czterech lat jestem klientem firmy KN auto serwis w Gdyni Witominie.... Jacek Hunter Polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług tego zakładu. Profesjonalnie i terminowo,... Dorota Bmw e61 / skoda superb (1) Mechanik z wieloletnim doświadczeniem. Serwisuje się tam od lat. Zawsze miło,... Krzysiek Właściciel BMW (1) Polecam, prawidłowa diagnoza, szybka naprawa. Zostałem bardzo zadowolony BMW e39 Właściciel VW (1) Za spore pieniązki "naprawione auto" 3 letnie- naprawa pozostawiła wiele do... kolesiostwo (1) Nie polecam. Spóźnialstwo, brak szacunku do klienta i pozostawianie... Autor rozczarowany Tragedia, nie polecam nikomu (1) Nie polecam nikomu , właściciel sam sobie robi prace oddając auta które... Paulina