KOCHAM OSK MINI!

Zajęcia teoretyczne odbywają się w przyjaznej atmosferze, prowadzący odpowiadają na wszelkie pytania kursantów zawsze rzetelnie i chętnie.
Jeżeli chodzi o zajęcia praktycznie, są fantastyczne i nie można mieć żadnych zastrzeżeń. Zdałam egzamin za pierwszym razem! Egzaminator był pod ogromnym wrażeniem mojego zachowania na drodze, którego nauczył mnie, zawsze pomocny, pan Jarek(najlepszy instruktor na ziemi!)Jestem przekonana, że z każdego zrobiłby wyśmienitego rajdowca:) Atmosfera w trakcie jazd była sprzyjająca nauce, a pokłady cierpliwości nieraz zaskakujące. Doskonała perfekcja i podejście do uczącego się! Polecam również wzięcie dodatkowych godzin zaraz przed egzaminem. Pozwalają one opanować stres za kierownicą i powtórzyć istotne elementy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: KOCHAM OSK MINI!

Co za ściema !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Instruktorzy palą przy kursantach w samochodzie namiętnie papierosy - w szczególności jeden jeżdżący zdezelowanym granatowym grande punto...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak też trafiłam na tego instruktora co ciągle jarał i był bardzo nieprzyjemny (Marcin) i generalnie porażka. Potem miałam dodatkowe jazdy z Mariuszem i było w miarę wporządku ale i tak wielu rzeczy nie douczył. Zdałam dopiero jak wykupiłam dodatkowe godziny w innej szkole. Jak czytam opinie tu na trójmieście to też wydaje mi się, że to straszna ściema.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to trzeba było zwrócić uwagę instruktorowi a nie wypowiadać się na forum :) albo zmienić instruktora, ale rozumiem, łatwiej skrytykować na forum ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0