KOCHANI CO ZROBILISCIE Z TA REWELACYJNA RESTAURACJA????

NIESTETY NIE MOGĘ MIEĆ DOBREGO ZDANIA O TEJ RESTAURACJI :( A SZKODA... NAPRAWDE BYŁEM STAŁYM BYWALCEM I ZA KAZDYM RAZEM WYCHODZIŁEM Z SZEROKIM USMIECHEM I NIEPOWTARZALNYM SMACZKIEM, NA USTACH , Z TEJ NIETUZINKOWEJ RESTAURACJI....

NIESTETY OD DLUZSZEGO JUZ CZASU POWTARZA SIE TA SAMA SYTUACJA:
- SMAKI POTRAW ZUPEŁNIE INNE, DANIA CZESTO SA PRZYGOTOWYWANE NA STARYM TLUSZCZU: I TAK KIEDYS ZAMOWIŁEM KURCZAKA, KTORY MIAŁ POSMAK RYBY, PEWNIE NA TYM SAMYM TLUSZCZU, WCZESNIEJ BYŁA PRZYGOTOWYWANA RYBA, NIE WSPOMINAJAC JUZ O WCZESNIJSZYCH DANIACH, ROBIOONYCH NA TYM SAMYM TLUSZCZU.... BO NAPRAWDĘ, "KOMPOZYCJA SMAKOW BYŁA BOGATA" ALE NIC NIE SMAKOWALO TAK JAK WYNIKALO Z ZAMOWIONEGO DANIA :(
NIEWIEM TEZ SKAD WYNIKAJA CZESTE POMYLKI W DANIACH ?? NP W DANIU WEGETARIANSKIM ZNAJDOWAŁEM KAWAŁKI MIĘSA ? TAKZE STRASZNIE SIE ZAWIODŁEM!!!
I MUSZE Z PRZYKROSCIA PRZYZNAC ZE CIEZKO BEDZIE "ODBUDOWAC" SOBIE TAK WIELKA RENOME, KTORA CIESZYLISCIE SIE JAKIS CZAS TEMU....
BO TERAZ WYCHODZAC Z TEJ RESTAURACJI, I POZOSTAJE NIEDOSYT I NIESMAK :(((

TAKZE SWOJA OCENE MOTYWUJE TYM , ZE NIE ZAMIERZAM PLACIC TAKIEJ SAMEJ SUMY, ZA PRODUKT, KTORY JAKOSCIOWO SIE KATEGORYCZNIE POPSUŁ:(,ZRESZTA NIKT NIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: KOCHANI CO ZROBILISCIE Z TA REWELACYJNA RESTAURACJA????

Witam serdecznie!
Nie wiem z skąd mogła wyniknąć sytuacja, która Pan opisuje. Nie ma możliwości, żeby jakakolwiek potrawa była przygotowywana na starym oleju, ponieważ każda potrawa przygotowywana jest jednorazo pod zamówienie klienta z użyciem zawsze nowego oleju. Nie ma innej możliwosci ponieważ dania przygotowywane są na woku i olej się wysmaża. Mamy nadzieję, że Pana niezadowolenie było jednorazowe. Zapraszamy do naszej restauracji mając nadzieję, że powyższy komentarz jest opinią nieprawdziwą. Takie komentarze warto przekazywać na bieżąco będąc w restauracji, a nie opisujac z opóźnieniem na forum.
Pomimo zaistniałej sytuacji serdecznie zapraszamy i pozdrawiamy naszych Zadowolonych Klientów

Re: KOCHANI CO ZROBILISCIE Z TA REWELACYJNA RESTAURACJA????

Z tej strony Dawid T. Byłem kucharzem w tej restauracji, jedzenie było ok ( były napiwki od klientów dla kucharza :)) teraz mam swoją knajpkę z kuchnią tajską. Stałych klientów zapraszam na moja stronę www. degustatornia.com